Magazin de piese auto online

0
674

Toti posesorii de autoturisme si toti soferii stiu cat este de important ca franele sa functioneze perfect, caci de starea acestora depinde practic siguranta pasagerilor si a celorlalti participanti la trafic. Pentru a fi siguri ca masina prezinta siguranta este necesar ca aceasta sa aiba verificat, macar o data pe luna nivelul de lichid de frana. De asemenea trebuie ca periodic sau macar atunci cand mergeti la revizia tehnica periodica sa acordati o atentie sporita si pentru asa-numitele placute de frana. Este recomandat ca atunci cand cumparati lichid de frana sa cititi indicatiile producatorului si sa cumparati uleiuri de calitate, cum ar fi lichid de frana dot 5.1, care are punct de fierbere 270oC.

Un sofer inteligent nu va neglija niciodata sa verifice, inainte de a pleca la drum, daca are in rezervorul specific suficient lichid de frana si daca care este starea de functionare si gradul de uzura de la placutele de frana.

Aceste doua componente- lichid de frana si placute de frana- pot fi achizitionate din foarte multe magazine, insa este recomandat sa cumparati intotdeauna piese si consumabile originale, de la producator sau distribuitorii acestuia. De exemplu, daca sunteti interesati sa cumparati lichid de frana dot 5.1 sau placute de frana pentru Logan puteti apela cu incredere la magazinul Autohut.ro.

Magazinul Autohut.ro si-a inceput activitatea in anul 2013 si in scurt timp au reusit sa se remarce pe piata pieselor auto, pentru ca ulterior sa devina unul dintre principalele magazine virtuale ce comercializeaza piese auto si consumabile pentru autoturisme. Cumparand de la Autohut veti beneficia de o serie de avantaje: transport gratuit la comenzi mai mari de 399 de lei (nu conteaza greutatea, distanta sau numarul de produse achizitionate) sau pentru comenzi mai mici veti achita doar 20 de lei (fara a conta cantitatea, gabaritul sau distanta), garantie oferita de producator, posibilitatea de plata in rate fara dobanda, returnarea produselor in termen de 30 de zile si primirea banilor inapoi, livrare prin curier in aceeasi zi, posibilitatea de plata online cu cardul, consultanta profesionala si asistenta, service propriu in Bucuresti. Datele dumneavoastra personale, pe care trebuie sa le introduceti atunci cand achitati cu cardul sunt protejate prin sistem Rapid SSl, ceea ce inseamna ca sunteti complet protejati, iar tranzactie este sigura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here