Luchi Georgescu

0
546

Intr-o lume dominata de barbati, poti sa numeri pe degete femeile care au reusit sa razbata, sa isi faca un nume si sa ajunga in varful piramidei ierarhiilor sociale. Luchi Georgescu este una dintre putinele femei din Romania care a reusit sa stranga averi de zeci de milioane de euro si sa isi conduca afacerile cu o mana de fier. Asa cum declara intr-un interviu acordat unui cotidian autohton, nu i-a fost usor sa ajunga unde este azi, insa a crezut in visul ei si nu s-a dat batuta in fata greutatilor.

Dar cine este Luchi Georgescu? Probabil ca sunt destul de putine persoane care sa nu fi auzit de mezelurile Meda sau de Vincon Vrancea, unul dintre cele mai cunoscute branduri de vinuri din regiune. Ei bine, Luchi Georgescu este persoana care a pus bazele acestor firme si care le administreaza in continuare cu succes. Insa acestea nu sunt singurele afaceri in care este implicata doamna Georgescu, deoarece mai detine si cateva hoteluri pe litoral si firme de constructii. In CV Luchi Georgescu mai are trecute si alte mari realizari, deoarece, datorita domniei sale ne bucuram in Romania de produse provenind de la branduri consacrate, cum ar fi Milka, Heineken, Jacobs, Johnny Walker sau Philip Morris.

Insa nu a primit nimic de-a gata, ci a plecat la 22 de ani de la zero, muncind pe branci pentru a realiza ceva in viata. Primele demersuri economice trecute de Luchi Georgescu in CV sunt legate celebra bisnita, ce a cunoscut un avant fantastic in Romania in primii ani dupa Revolutie. Insa chiar si bisnita era facuta cu stil de catre Luchi Georgescu, prin intermediul unui shop din statiunea Venus, in perioada estivala! In restul anului aducea din strainatate aparatura electronica si orice alt produs care se cerea, punand astfel ban peste ban pentru a putea sa se lanseze serios in afaceri si sa intre in liga marilor jucatori. Probabil ca a ajutat-o foarte mult si faptul ca a absolvit cu nota 10 Facultatea de Comert!

Chiar daca topurile realizate de diferite publicatii sau institutii o plaseaza in frunte, cu o avere estimata la circa 50 de milioane de euro, Luchi Georgescu este hotarata sa continue ce a inceput si nu concepe ideea de a se retrage din afaceri, deoarece iubeste foarte mult ceea ce face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here