Litere volumetrice pentru reclama

0
391

In productia publicitara exista multe metode a atrage atentia asupra unei firme, a unui brand, etc. Una dintre aceste metode este folosirea de litere volumetrice. Ceea ce inseamna ca se folosesc litere in relief, adica tridimensionale, in locul banner-elor sau a firmelor clasice, in plan. Exista mai multe tipuri de astfel de litere volumetrice: litere volumetrice iluminate, litere volumetrice lemn, litere volumetrice din aluminiu.

Fiecare dintre aceste tipuri de litere sunt potrivite pentru anumite scopuri. De exemplu, in marile orase, pentru uzul exterior, sunt mai des folosite litere volumetrice iluminate, care sa atraga atentia potentialilor clienti si sa fie vizibile de la mare departare. Acest tip de litere se intalnesc la restaurante, farmacii, magazine si chiar institutii, ele compunand fie numele respectivei locatii, fie logo-ul acesteia.  Puterea lor de semnalizare este foarte mare, acestea putand fi observate rapid si usor chiar si de la mare departare. Pe timpul zilei acestea pot fi folosite si fara a fi iluminate, iar cand se lasa intunericul, pentru o mai buna vizibilitate se aprind. Literele volumetrice iluminate pot crea adevarate jocuri de lumini si umbre, in functie de unde este plasata sursa luminoasa: in interior, deasupra, in spate, etc.

Daca doriti sa faceti reclama la un magazin de decoratiuni, la un restaurant cu specific romanesc, etc., cele mai potrivite sunt niste litere volumetrice lemn, care au un farmec aparte si un aer rustic. Acestea pot fi folosite atat la exterior, cat si in interior. Pentru un efect deosebit se pot folosi si litere volumetrice din aluminiu. Acestea sunt mult mai rezistente la intemperii si se folosesc cu succes pentru reclamele pe fatade.

Indiferent de tipul de litere volumetrice pe care il doriti pentru a va face reclama, pentru firma dumneavoastra sau pentru logo, fuel.ro este locul in care beneficiati de cele mai bune preturi, aveti parte de consiliere de specialitate si realizati impreuna cu specialistii in design modelul pe care vi-l doriti. Productia, livrarea dar si montajul literelor volumetrice se vor executa in cel mai scurt timp posibil,  intr- intre 48 si 72 de ore, de catre echipa de profesionisti de la Fuel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here