Un lift bun va face viata mai usoara

0
745

Cei care locuiesc la etajele superioare ale unui imobil cu siguranta apreciaza un lift care ii scuteste sa urce pe scari si care ii duce in siguranta la etajul dorit. Mai ales pentru copii si persoane in etate sau persoane cu anumite dizabilitati, liftul, scarile rulante sau elevatoarele se dovedesc a fi mai mult decat utile. Daca in imobilul in care locuiti aveti un lift vechi sau care nu functioneaza corespunzator, ati putea discuta cu administratia sau cu asociatia de locatari si veti putea avea si dumneavoastra un lift ca aici.

Intrand pe site-ul http://www.mpifma.ro/ puteti gasi o oferta completa, indiferent de tipul de imobil pentru care doriti sa faceti acest tip de investitie: lifturi pentru hoteluri, lifturi pentru cladiri de birouri, lifturi pentru centre comerciale, lifturi pentru spitale, lifturi pentru transport si institutii publice, lifturi pentru cladiri inalte, lifturi, elevatoare si platforme pentru persoane cu dizabilitati, lifturi pentru vila / casa unifamiliala. Indiferent daca vreti sa modernizati o instalatie deja existenta, daca doriti sa utilati o cladire cu lift sau suntreti antreprenori in constructii, cele mai bune solutii si produse le veti gasi la MP IFMA. Va veti bucura de produse de calitate superioara, de consultanta de specialitate si va puteti transforma ideile in practica alaturi de o echipa de exceptie. Firma va pune la dispozitie o gama variata de modele de lifturi din care puteti alege ceea ce va doriti sau impreuna puteti sa creati un model personalizat.

In 2009, compania Mac Puarsa din Spania cumpara 25% din actiunile IFMA (Intreprinderea de Fabricatie si Montaj Ascensoare Bucuresti, infiintata in 1961). Compania este o afacere de familie, fondata in Sevilla,care s-a dezvoltat la nivel internaţional. In portofoliul sau se regasesc afaceri in peste 100 de tari de pe 5 continente, peste 120,000 de lifturi instalate si cu mai mult de 10 milioane de utilizatori/zi. MP IFMA proiecteaza si produce toate tipurile de ascensoare, de scari sau trotuare rulante, iar echipa de specialisti va sta oricand la dispozitie pentru a va consilia si a va impartasi din experienta lor acumulata in timp. La MP IFMA se pune accent in primul rand pe oameni, apoi pe protejarea mediului, pe inovatie si calitatea produselor si serviciilor oferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here