LG a anuntat noul Nexus 4 in varianta de culoare alba

0
625

LG Nexus 4 de culoare alba este cel mai recent telefon lansat pe piata in urma colaborarii dintre LG si Google. As putea spune ca este un telefon care poarta clar amprenta celor de la Google, fiind chiar un pur-sange in ceea ce priveste sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si aplicatiile Google.

Ce mi-a atras atentia in mod special la acest telefon este faptul ca daca puneti intrebari, telefonul va raspunde printr-un mesaj vocal, datorita aplicatiei Knowledge Graph. Va voi spune cateva dintre specificatii, fara a intra momentan in detalii.

Nexus 4 are un ecran de 4,7” True HD IPS Plus si o rezolutie de 1280×768 pixeli si un procesor quad-core de 1,5 GHz Qualcomm Snapdragon. In ceea ce priveste memoria, telefonul vine in doua variante: una cu 8 MB memorie interna si una cu 16 MB, telefonul nefiind dotat cu slot pentru carduri, iar memoria RAM este de 2 MB.


Noul smartphone este doatat cu 2 camere foto/video: camera principala are un senzor de 8 MP si ofera o rezolutie de 3264x 2448 si inregistrari video de 1080p@30fps, iar camera secundara, situata frontal are un senzor de 1,3 MP.

Telefonul poate fi gasit si in Romania, la un pret care porneste de la 1550 de lei, pentru varianta de memorie de 8MB. Pretul poate varia in functie de operatorul ales sau de tipul de abonament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here