Lego Ninjago – Bucuria copilului tau

0
762

Jocurile Lego Ninjago reprezinta o categorie aparte de jocuri de constructie, inspirate de un serial de desene animate pentru copii. Cei mici apreciaza foarte mult atat desenele animate, cat si genul acesta de figurine Lego Ninjago, pentru ei reprezentand un excelent cadou, indiferent de ocazie. Faptul ca printre multiplele figurine Lego Ninjago se numara si dragoni si alte personaje fantastice de poveste, le sporeste si mai mult farmecul, copii fiind mai mult de incantati sa le monteze si sa se joace cu ele.

Seria de produse Lego Ninjago a fost lansata oficial in anul 2011, iar de atunci, periodic, au fost scoase noi si noi seturi de constructii pe aceasta tema. Puteti achizitiona oricare dintre Lego-urile Ninjago de la Noriel, la preturi foarte bune. Unele dintre aceste seturi beneficiaza chiar si de reduceri substantiale de preturi si sunt accesibile pe site la orice ora. Produsele comandate va vor fi livrate in cel mai scurt timp, prin serviciile de curierat, oriunde in tara.

Daca aveti nevoie de inspiratie sau de idei de cadouri de Paste sau de Craciun, sau de ce nu,  pentru aniversari sau onomastici, trebuie sa stiti ca oricand puteti sa faceti un cadou deosebit unui copil, constand in diverse figurine Lego Ninjago. Cei mici se vor bucura daca vor putea sa colectioneze setul complet de figurine Ninjago, care ii reprezinta pe cei 6 eroi din desenele animate cu acelasi nume, respectiv cei 6 ninja: Kai, Cole, Zane, Jay, Lloyd si Nya. Se vor putea distra si atat cat timp vor monta scenele complete in care se desfasoara actiunea, cat si atunci cand se vor juca impreuna, recreand scenele din filmul de animatie sau realizand un nou scenariu pentru aventuri nemaipomenite alaturi de eroii preferati.

Fiecare set de constructii Lego Ninjago are precizata varsta copiilor pentru care este potrivit, respectiv gradul de dificultate in ceea ce priveste asamblarea. De asemenea si numarul de piese din seturi este diferit, pornind de la cele pentru incepatori, care au pana intr-o suta de piese si terminand cu cele pentru avansati, care include cateva sute de mini piese ce trebuiesc asamblate conform manualelor de instructiuni din pachet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here