Lansarea Samsung Galaxy S4 – LIVE pe Zoda.ro

0
681

 

Urmareste LIVE  incepana cu ora 01.00 (ora Romaniei) Lansarea  Noului Galaxy S4

 

Samsung lanseaza, cu mare fast noul model de telefon Samsung Galaxy S 4, in orasul New York (interesanta alegere din puctul meu de vedere! Sud- Coreeni aleg sa se duca in gura lupului pentru a-si lansa cel mai recent produs). Asadar pe 15 Martie ora 1 AM a Romaniei, Samsung va lansa cel mai nou si mai asteptat telefon- Galaxy S4.

Exista foarte multe speculatii si asa- zise stiri pe Internet care infatiseaza imagini de telefoane, dar si caracterisrici si afirma ca sunt adevaratul S4. Nu ne ramane decat sa mai asteptam cateva ore pentru a primi confirmarea sau infirmarea acestor zvonuri. Printre cele mai vehiculate informatii legate de S4 se numara: display de 5 inch (unii chiar afirma ca va fi ecran flexibil!), procesor quad- core in America si octo-core pentru Europa, senzori care vor opri player-ul atunci cand ochii utilizatorului isi schimba pozitia in alta directie, camera de 13 megapixeli, conectivitate LTE, Internet 4G, sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, etc si exemplele ar putea continua.

Sunt convinsa ca va fi o surpriza aceasta lansare, dar si mai convinsa de faptul ca acest telefon nu prea are cum sa isi dezamageasca fanii. Astept si eu cu mare nerabdare lansarea oficiala, pentru a va putea prezenta si voua telefonul Samsung Galaxy S4!

Apropos- imi place foarte mult logo- ul acestei campanii: Be ready 4 the next Galaxy! Ascunde in el parca o promisiune a ceva senzational!

Imagine oficiala

samsung-galaxy-s4_poza_oficiala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here