La ce ne foloseste un Hoverboard

0
447

Venit parca direct din filmele stiintifico-fantastice HoverBoard-ul a starnit aproape instantaneu atentia si interesul tuturor, fie ca vorbim de cei mici, pana la cei mai in varsta dintre noi. Acest tip de mijloc de deplasare a reusit sa suscite extrem de multa atractie atat datorita aspectului sau futurist, cat si datorita avantajelor pe care le ofera utilizatorilor.

HoverBoard-ul este mijloc de deplasare foarte usor de manevrat de catre tineri si nu numai prin simpla balansare a corpului (in fata sau in spate), pentru a mari sau micsora viteza cu care ne deplasam, iar directia este data felul in care cele doua pad-uri componente sunt manevrate. Imediat ce o persoana invata cum sa isi tina echilibrul pe hoverboard, va deveni dependenta de acesta, deoarece ofera senzatii unice.

Exista o multitudine de modele de hoverboard ieftin iar achizitionarea lor aduce dupa sine si o serie de lucruri bune: este un mijloc de transport foarte comod si practic pentru oricine, indiferent de varsta sau sex, ii incanta pe copii iar acestia o sa doreasca sa petreaca mai mult timp in aer liber, departe de ecranele telefoanelor sau tabletelor, reprezinta si o modalitate foarte buna de a lucra musculatura membrelor inferioare si a feselor, dar si abdomenul, creste abilitatea de a mentine echilibru si ne ajuta sa slabim, cheltuielile de intretinere nu sunt exagerat de mari, nu polueaza deloc, iar pretul este din ce in ce mai accesibil.

Chiar daca prezinta atat de multe avantaje, totusi HoverBoard-ul nu este indestructibil si pot aparea diverse tipuri de avarieri ale acestuia, pornind de la simple zgarieturi inestetice si terminand cu defectiuni mai serioase. De aceea este foarte important sa il folosim cu grija, astfel riscam sa il stricam.  Personal, folosesc un Hoverboard de aproximativ 1 an si inca nu am avut probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here