Jucarii educative pentru copii – Edu Class

0
3068

Cred ca toti parintii imi vor da dreptate atunci cand spun ca cel mai important lucru in viata, pentru ei, sunt copii. Si asa este si firesc sa fie. Iar pentru noi, parintii, fisa postului implica foarte multe obligatii si sarcini, nopti nedormite, griji, dar si dorinta de a le oferi celor mici tot ce este mai bun, nevoia de a ne implica activ in educarea lor si de a le oferi cat mai multe mijloace prin care acestia sa ajunga sa se dezvolte cat mai armonios, pentru a deveni adulti inteligenti, siguri pe ei insisi si pregatiti pentru viata. De aceea este foarte important sa stim si cum alegem jucariile. Caci, in prima etapa, copii invata prin imitatie, pentru ca apoi sa invete prin joaca. Mie, metoda de invatare prin joaca mi se pare cea mai potrivita si cea mai buna pentru cei mici. Aproape ca nici nu isi dau seama cat de multe invata atunci cand se joaca, dar cu jucarii educative sau jocuri potrivite.

Fiind un parinte care doreste ce e mai bun pentru copilul sau am cautat mereu pe Internet sa gasesc site-uri care comercializeaza jocuri educationale pentru cei mici si astfel am gasit Edu Class, pe care as vrea sa il recomand tuturor parintilor. Aici am gasit peste 1000 de produse in stoc (unele dintre ele sunt disponibile si in showroom-ul din Bucuresti, Str. Matei Voievod nr. 15, Sector 2, astfel ca le puteti vedea si testa in prealabil).

Ce mi-a placut foarte mult la acest site este faptul ca jucariile si jocurile sunt grupate in fuctie de categoriile de varsta, in functie de locul in care sunt folosite (interior sau exterior), astfel incat cautarea se face rapid si usor.

Cand vine vorba de jucarii educative sau jocuri educative, si acestea sunt grupate pe mai multe categorii: lingvistice, matematice, stiintifice, de logica sau pentru scoala/ clasa. Astfel veti putea vedea rapid toate produsele din aceste categorii, dar aveti posibilitatea de a beneficia si de anumite produse aflate in promotie sau in lichidare de stoc, ceea ce este in avantajul dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here