Jucarii de la Noriel

0
569
De cand eram mic mi-au placut foarte mult jocurile lego. Am fost innebunit de prima oara cand am pus mana pe asa ceva. De atunci am o pasiune speciala pentru lego si vreau sa imi invat copiii cum se joaca acest joc. Sunt niste jocuri deosebite pentru copii pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le aiba atunci cand este mic. Sunt niste jocuri speciale care cresc imaginatia celui mic si il ajuta sa se dezvolte foarte repede in gandire.
 
Aceste jucarii copii sunt speciale si mereu ma distrez cu cei mici atunci cand ne jucam lego impreuna. In afara de aceste lego le mai cumpar si alte jucarii educative. De cand cei mici au inceput sa creasca le iau jocuri copii 7 ani fiindca sunt mult mai dezvoltate si pun imaginatia la lucru. In ultima perioada ne ocupam de un puzzle cu o mie de piese foarte mici. Speram sa il terminam cat mai repede, dar avem ceva de lucru. Ne place sa petrecem timpul impreuna asa ca asta este tot ce conteaza in momentul de fata.
 
Si puzzle-urile sunt niste jocuri educative si foarte interesante pe care multi oameni maturi inca le mai joaca. Eu ma simt foarte bine cand completez un puzzle. Mai mult de atat, sunt bucuros ca imi petrec timpul cu copiii mei si cream ceva frumos impreuna la fel ca la lego-uri. In curand vom incepe un puzzle de zece mii de piese asa ca vom avea nevoie de spatiu si timp pentru a-i da de cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here