Iustin Paraschiv- un nume de care veti auzi din ce in ce mai des

0
659

IT-ul este un domeniu foarte vast si se afla in plina expansiune, mai ales in ultimii ani. Indiferent cat studiaza in scoala tinerii pentru a deveni programatori, cheia succesului este totusi exersarea celor invatate si descoperirea unor lucruri noi zi de zi. Este un proces continuu de invatare atat a teoriei cat si a practicii.  Ca sa fii un bun programator trebuie sa fii autodidact. Este o conditie esentiala daca vrei sa reusesti intr-un domeniu in care concurenta este foarte acerba. Este o profsie liberala, care se plateste bine si confera luxul de a lucra de acasa, ca freelancer. Iustin Paraschiv a reusit sa isi faca un nume in domeniul programarii si web design-ului.

De ce sa citesti blogul lui Iustin Paraschiv

Pentru ca pe blogul lui Iustin Paraschiv, orice tanar care aspira sa profeseze in acest domeniu va gasi multe articole legate de domeniul programarii si design-ului web, dar si sfaturi foarte interesante pentru cei aflati la inceput de drum. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre HTML, de exemplu, citind blogul lui Iustin Paraschiv veti avea senzatia ca vi se preda o lectie, dar nu intr-o maniera austera si impusa, ci intr-un stil colocvial amical. Pe langa faptul ca este foarte bun in ceea ce face ca programator, Iustin Paraschiv are si talent sa scrie, sa se exprime, sa ii invete pe ceilalti.

Cine este Iustin Paraschiv

Iustin Paraschiv se prezinta cititorilor blogului sau cu multa modestie: “Ma numesc Iustin Paraschiv de profesie sunt programator web. Incep usor usor sa descopar tinele limbajelor de programare precum php, java, android si jquery. Daca doriti sa facem schimb de informatii si cunostinte, nu ezitati sa ma contactati.” Desi blogul sau este abia la inceput, numarul de vizitatori creste in fiecare zi, iar stilul in acre acesta isi scrie si documenteaza articolele este pe placul tinerilor care vor sa desluseasca si sa invete tainele limbajelor de programare si ale web design-ului.

Iustin Paraschiv a absolvit in 1997 Facultatea de Informatica din Iasi, iar in perioada 2001-2003 a urmat cursuri in urma carora a dobandit Competenta in Limbaje de programare si Competenta in Prgramare Digitala. Iustin Paraschiv este consultant extern pentru diverse societati comerciale (din 2011), ONG-uri si dezvoltatori software,  Redactor Sef la Revista Micul Programator, Vicepresedinte la Asociatia Romana pentru tehnica si inginerie (2009-2013) si Membru de onoare la Asociatia pentru bune practici pe internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here