iOs 7 de la Apple – ce e aduce nou acest sistem de operare.

0
367

Apple a anuntat lansarea noului iOS7, care va fi accesibil din toamna acestui an. Producatorii promit ca noul sistem de operare va fi mai revolutionar ca niciodata: va avea un nou design, dar in acelasi timp va oferi lucruri noi utilizatorilor.

Noul iOS7 a fost astfel proiectat incat sa aibe o interfata foarte prietenoasa fata de utilizator, sa il ajute sa navigheze mai rapid pe Internet sau in meniul telefonului, cu alte cuvinte sa ii usureze mai mult interactiunea dintre persoane si telefoane.

Cei de la Apple afirma ca au incercat sa faca lucrurile cat mai simple, sa inlature anumite butoane sau bare de butoane care in loc sa il ajute pe utilizator, mai rau il incurcau. Noul centru de control va ofera acum posibilitatea de a accesa rapid orice aplicatie a telefonului printr-un simplu gest.


Unele dintre noile aplicatii ale sistemului de operare iOS7 sunt chiar foarte haioase: de exemplu aplicatia ce va permite accesul la informatiile meteo va prezinta efectiv pe ecran vreme: daca ninge, apar fulgi, daca ploua apar stropii de ploaie, etc. Sunt convinsa ca acest lucru va avea priza la public, caci bag de seama ca noua strategie a celor de la Apple este aceea de a deveni cat mai populari si de a atrage cat mai multe categorii de utilizatori prin promovarea simplitatii.

In incheiere as vrea sa mai amintesc cateva dintre aplicatiile si oportunitatile cu care se lauda cei de la  Apple: centrul de notificari, centrul de control, posibilitatea de a deschide mai multe ferestre simultan si de a lucra cu ele in paralel (Multitasking), posibilitatea de a expedia prin blueto0th,foarte rapid, poze, filme, etc printr-o singura comanda (restul face telefonul singur) – AirDrop.

Ramane de vazut daca noul iOS se va bucura de succesul la care producatorii spera. Toamna se numara bobocii!

” Vrei sa cumperi o husa iPad? Ai multe produse din categoria husa pentru iPad pe Coby.ro!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here