Interfonul- o necesitate!

0
2608

Cei care locuiesc la bloc stiu cat de neplacut este atunci cand in casa scarii patrund persoane nedorite, care uneori au intentii nu tocmai onorabile. Exceptand postasul, persoanele care se ocupa cu citirea contoarelor si chiar cei care distribuie pliante publicitare (trebuie sa manance si ei o paine…), care sunt persoane tolerate,  in casa scarii blocului ne trezim deseori cu cersetori, vanzatori ambulanti sau persoane care incearca, prin diferite metode, sa profite de naivitatea celor mai in varsta sau a copiilor. De aceea, o metoda eficienta de a filtra cumva accesul persoanelor straine in interiorul blocului de locuinte este montarea unui interfon la intrare, astfel incat cei care doresc sa intre sa apeleze apartamentul la care vor sa ajunga si sa nu mai poata patrunde chiar oricine in cladire. Electra Iasi vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra si va ofera o gama foarte variata de interfoane audio, interfon video (acestea sunt alese mai ales de cei care locuiesc la casa sau in ansambluri rezidentiale), dar si alte sisteme de control acces si automate de iluminat.

Daca doriti sa achizitionati un interfon Electra, accesati pagina de internet a acestei firme si veti putea sa vizualizati intreaga oferta de produse. Daca doriti sa stiti un pret estimativ al investitiei, fie ca este vorba de montarea unui interfon la bloc, ansamblu rezidential sau vila, puteti folosi formularul din interiorului site-ului web. Dupa ce veti completa campurile si cerintele acestuia, veti primi un pret estimativ al costurilor. Puteti sa achitati contravaloarea in trei rate diferite, ultima in termen de 30 de zile de la darea in folosinta a instalatiei. Electra are doua puncte de lucru: in Bucuresti si in Buzau, dar se asigura montajul sistemelor si in alte zone sau judete.

De asemenea, trebuie sa stiti ca Electra sustine protejarea mediului inconjurator, desfasurand o campanie de reciclarea a interfoanelor vechi sau dezactivate. Prin intermediul partenerilor sai, Electra colecteaza toate instalatiile de interfon vechi, pentru ca acestea sunt considerate a fi deseuri de echipamente electrice si electronice si nu pot fi aruncate impreuna cu gunoiul menajer, ci trebuiesc colectate selectiv.

Profesionistii de la Electra stiu ce inseamna munca in echipa si abia asteapta sa faca o echipa grozava alaturi de dumneavoastra. Workshop-urile pe care acestia le-au urmat la TeenMedia i-au ajutat sa devina mai empatici, sa inteleaga cat de importanta este comunicarea si ca puterea este data de echipa si nu de fiecare membru in parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here