Inelele de logodna din aur alb sunt mai elegante

0
346

Daca sunteti impreuna de ceva timp si v-ati dat seama ca persoana, alaturi de care mergeti prin viata intr-o frumoasa relatie, este aleasa, atunci, in mod firesc, urmatorul pas este achizitionarea unui inel de logodna. Moda cu inelul de logodna dateaza de cateva secole, iar legendele legate de inelul de logodna sunt multiple, in functie de civilizatia care le povesteste. Cert este ca atat grecii antici, cat si egiptenii sau vechile popoare africane au ajuns la aceeasi concluzie: forma inelului de logodna nu este intamplatoare! Cercul nu are nici inceput si nici sfarsit; la fel ca si dragostea, este etern. Daca la inceput inelul de logodna era confectionat din fire de iarba, iar mai apoi din bronz sau fier, in zilele noastre se folosesc, cu precadere argintul si aurul, iar in cazuri particulare platina.

Inelele de logodna confectionate din aur se gasesc pe piata de profil intr-o foarte mare varietate de forme si modele: simple sau cu pietre pretioase, cu filigran sau diamante, alcatuite dintr-o singura piesa sau mai multe, etc. In ultima perioada a crescut extrem de mult cererea pentru inele de logodna din aur alb, care sunt mai speciale si mai deosebite decat cele din clasicul aur galben. Aurul alb este mai rezistent la uzura si are o stralucire specifica, avand un grad mai mare de reflezie. Faptul ca bijuteriile din aur alb sunt placate cu rodiu le confera o protectie suplimentara, mentinand stralucirea un timp mai indelungat. In plus, aurul alb potenteaza si pune mai bine in evidenta calitatea diamantelor, facandu-l sa castige astfel mai multa popularitate, datorita faptului ca flateaza pietrele pretioase. De asemenea, aurul de alb este inlocuitorul ideal al platinei, care in timp isi pierde stralucirea si se matuieste datorita uzurii. Persoanele care prefera aurul alb isi pot mentine bijuteriile in conditii excelente pentru mai mult timp, pastrand astfel nealterata frumusetea acestora.

Daca va pregatiti sa faceti marele pas si sa va cereti iubita in casatorie, dar nu sunteti inca hotarati asupra modelului de inel, aveti posibilitatea de a cauta inele si verighete online. In acest fel veti putea analiza pe indelete sutele de modele, fara a fi presati de timp sau de privirea inchizitoare a vanzatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here