Implantul dentar, o varianta mai buna decat puntile dentare pe mai multi dinti piliti

0
341

Atunci cand radacina unui dinte este distrusa si nu mai poate fi recuperata singura varianta pentru a avea din nou un dinte in locul ramas gol dupa extractie este cea a folosirii unui implant dentar. Implanturile dentare se monteaza rapid, inlocuiesc cu succes radacina dintelui.

Un implant dentar este compus din doua segmente, intra-osos si transmucozal, bontul protetic si coroana, puntea dentara, proteza. Odata fixat implantul dentar protejeaza ceilalti dinti, nu va trebui sa mai pilim alti doi sau trei dinti sanatosi pentru a avea o punte, restul dintilor din jurul locului de unde s-a scos radacina raman intacti.

Confortul oferit de implantul dentar este sporit, implanturile arata foarte bine si se confunda de multe ori cu dintii naturali, ingirjirea lor e foarte simpla. Mestecarea este excelenta, presiunea pusa pe dintele implantat nu este o problema, se comporta si rezista exact ca un dinte natural, suportul osos este mentinut la nivel normal.

Nu e nevoie de o atentie speciala acordat implantului dupa montarea sa, perierea si ingrijirea normala a cavitatii bucale sunt suficiente. Implanturile se monteaza in una sau mai multe sedinte, depinde de tipul de implant, sansele de reusita sunt maxime, organismul tolereaza foarte bine materialele din care sunt realizate implanturile.

Pentru a avea un implant de calitate si cu rezistenta buna, cu aspect estetic excelent va puteti adresa oricand clincii Excedent, o clinica moderna cu experienta si medici care va pot oferi cele mai bune servicii la preturi accesibile.

Clinica Excedent ofera pacientilor doar implanturi produse in SUA, interventiile nu dor, recuperarea dupa operatii este rapida, daca e nevoie se foloseste si inhalosedarea. Cand e cazul se poate face si anestezie generala pentru inserarea implanturilor mai complexe in cele mai bune conditii pentru pacient si pentru medici.

Preturile nu sunt foarte mari la clinica pentru implanturi, se poate porni de la 400-600 euro si se ajunge la 1.500 de euro in functie de marca implantului si de cat de complexa e fixarea sa. Rata de succes este foarte buna la implanturile dentare, organismul accepta implantul si nu apar probleme de compatibilitate organica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here