Imbracaminte de la branduri consacrate in cel mai mare outlet din tara

0
463

Hainele reprezinta, mai ales pentru femei, mai mult decat simple articole vestimentare. Prin intermediul imbracamintii se pot transmite, totodata, si anumite mesaje legate de personalitatea celor care le poarta, dar si despre statutul social. Persoanele care aleg sa poarte haine create de brand-uri consacrate pun accent atat  pe aspectul acestora, cat si pe calitate. Trebuie sa recunoastem ca un trening sau o pereche de pantofi sport produse de firma Adidas sunt de o calitate superioara fata de produse similare, dar care sunt produse de alte firme din alte tari. Pentru cei care nu isi permit intotdeauna sa plateasca pretul mai ridicat pentru un produs de firma, cea mai buna optiune o reprezinta magazinele de tip outlet, care ofera articole vestimentare la preturi mai mici. In plus, atunci cand se schimba sezonul sau se lanseaza o noua linie vestimentara, la magazinele outlet se practica reduceri substantiale fata de pretul initial, care este oricum sub cel al pietei.

Fashion House este singurul centru comercial de tip outlet din tara noastra, care s-a deschis inca din anul 2008, in Bucuresti si este locul in care puteti gasi articole vestimentare si incaltaminte de la branduri consacrate (Adidas, BSB, Benvenuti, Champion, Triumph, Nike, etc) la preturi mult mai accesibile decat la reprezentantele oficiale. Acest lucru este posibil deoarece produsele de la Fashion House provin din surplusul de stocuri ale producatorilor, cat si din colectii special concepute pentru magazinele  outlet, precum si din colectiile din sezoanele anterioare.

Asa cum aminteam anterior, in cadrul centrului comercial Fashion House aveti la dispozitie si un magazin outlet Adidas, de unde puteti achizitiona la preturi accesibile atat articole vestimentare (tricouri, costume sport, etc), cat si incaltaminte sport, dar si accesorii, genti, cat si alte articole sportive. Veti gasi o gama foarte variata de produse, atat pentru adulti, cat si pentru copii, la preturi reduse. Calitatea produselor Adidas este deja recunoscuta la nivel mondial, asadar investitia in astfel de produse este una inspirata. Periodic, la preturile care sunt deja reduse fata de cele din reprezentantele oficiale, puteti beneficia si de alte reduceri semnificative (de pana la 70%)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here