Ia-ți un wc cu rezervor încastrat, dacă vrei să ai o baie cool!

0
309

Când dorești ca să îți modernizezi locuința, de foarte multe ori baia este una dintre acele încăperi asupra căreia ai vrea să faci prioritar modificări radicale.

Schimbări curajoase, pentru rezultate spectaculoase!

În funcție de buget și de posibilitățile concrete în materie de modificări constructive ale acestui spațiu, tendința este ca să nu te limitezi doar la a schimba gresia și faianța, la a zugrăvi plafonul, ci și la a repara sau înlocui parțial ori total instalația sanitară, inclusiv la a cumpăra noi obiecte pentru mobilarea acesteia (chiuvetă, cadă, vas wc, diverse dulăpioare și oglinzi, corpuri de iluminat etc.).

Montarea unui rezervor wc încastrat este o soluție de efect care, în afară de faptul că îi va conferi băii tale un aer foarte modern, te va ajuta și să economisești spațiu.

Evident, mai există oameni care, tradiționaliști prin definiție fiind, nu ar renunța în ruptul capului la toaleta clasică, așa cum o știu ei, cu bol pus pe podea și rezervor la vedere. Pentru ei un wc care este suspendat la o anumită distanță de sol este un moft pe care pur și simplu nu-l înțeleg.

Acest fapt nu împiedică însă ca astfel de toalete încorporate să aibă mare succes în prezent, mai ales printre proprietarii de generație mai tânără.

Avantajele unui wc cu rezervor încastrat

Modelele de toalete încorporate au patru mari beneficii:

1. Reprezintă soluția cea mai bună pentru fanii stilului minimalist, care începe să prindă contur tot mai mult și în România.

2. Un astfel de wc modern înlesnește foarte mult efectuarea operațiunilor de curățenie din baie, deoarece, vasul de toaletă este montat la o anumită înălțime și, fiind ridicat de la sol, se poate spăla ușor gresia montată pe podea, precum și plăcile de faianță din partea inferioară a peretelui unde se află wc-ul.

3. Trendul podelelor încălzite a ajuns și la noi în țară, iar bucătăria și baia sunt acele încăperi unde, fiind podite cu plăci de gresie sau alte materiale reci, merită să beneficieze de un sistem de încălzire de ultimă generație, pentru ca aceia ce pășesc pe ele să se bucure de un confort deosebit și să nu răcească dacă umblă desculți. În cazul în care în baie există un wc clasic, poate și o chiuvetă cu picior poziționat pe sol, nu prea este posibil a se recurge la o modernizare constând într-o podea încălzită. În schimb, dacă pe jos nu se află asemenea obiecte sanitare, deoarece ele au un design modern și sunt proiectate să fie situate pe pereții băii, lucrurile se schimbă în bine: e simplu a se monta o podea caldă, cu beneficii evidente pentru toți cei ai casei.

4. Un wc cu rezervor încastrat este o binecuvântare pentru câștigarea de spațiu în baie, dar și din punct de vedere vizual. Dacă este posibil a se interveni asupra pereților de către o echipă de instalatori pricepuți, cu abilități și de constructori, se pot camufla țevile de apă și rezervorul de wc fără probleme, ceea ce conduce la crearea unui spațiu de vis, cu reale valențe estetice, precum și la cu o izolare fonică spectaculoasă.

Având în vedere cele de mai sus, dacă bugetul vă permite să alegeți o astfel de soluție pentru baia dvs. principală sau de serviciu, nu ezitați niciun moment, deoarece neplăcerile minore pe care le implică o intervenție importantă asupra unuia dintre pereți vor fi rapid șterse din memorie când lucrarea va fi gata și veți fi încântați de cum arată baia dvs. cea nouă unde există un wc cu rezervor încastrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here