Huawei P9 Lite MINI 2017 – Review scris de utilizator

0
725

Articol trimis de Dan (Huawei P9 Lite MINI 2017)

Dacă părerea mea contează atunci doresc sa împărtășesc experienta de a deține un Huawei P9 Lite MINI 2017. Dețin telefonul de prin data de 29 decembrie 2017, nu de foarte mult timp, dar sunt convins ca știu multe despre el după ce l-am testat și folosit intens.

Telefonul este foarte bun raport calitate/preț iși merita toți banii. Acest Huawei P9 Lite MINI este dotat cu chipset Snapdragon 425 un GPU adreno 308, 16 GB memorie interna camera principala de 13 megapixeli și cea frontala de 5. Filmează full-hd 1080p și are focusarea destul de rapida.

Telefonul are o baterie de 3.000 mAh care tine foarte bine o zi de utilizare normala. În jocuri telefonul nu este foarte bun mai are câte un lag destul de des întâlnit în jocurile cu grafica mai ridicata dar în rest se descurca.

Fotografiile făcute pe timp de zi sunt foarte bună și țin sa menționez ca și pe timp de noapte telefonul se descurca, spre uimirea mea. Îmi place enorm funcția de multitasking când poți selecta anumite aplicații sa ruleze simultan de ex: YouTube și Facebook sa poți asculta muzica pe YouTube și sa pot folosi Facebook in același timp fără probleme. Dacă il compari cu j5 2017 cu siguranță nu o sa vezi nici o diferență plus ca acest P9 Lite MINI vine la un preț de 700 lei iar j5 2017 depășește 900 lei.

Test fotografii.. Și multitasking

multitasking

 

Daca vine vorba despre Fingerprint, acesta funcționează perfect char dacă sunt puțin umed pe degete.. De exemplu daca ma spăl pe mâini și nu reușesc sa ma șterg suficient ca să am mâinile uscate si răspund la telefon fara sa glisez pe ecran țin apăsat 1 2 sec pe Fingerprint și răspunde foarte bine la atingeri.. Poți selecta mai multe amprente nu doar o singura amprenta… Recunoaște de fiecare data cu brio..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here