HTC U11 – Review – Super performanta la pret bun

0
634

Un telefon foarte asemanator cu Pixel 2 XL produs de Google este noul HTC U11. Ambele telefoane au in componenta lor un ecran de 6 inch cu un design destul de asemanator. HTC U11 are un cip Snapdragon 835, fiind echipat si cu o camera de 12 MP.

Pe spatele telefonului se gaseste un senzor foarte eficient pentru amprenta. Sistemul de operare al acestui telefon este Android Oreo. Senzorii de tip Boom il fac sa iasa in evidenta printr-o calitate foarte buna a sunetului pe care o ofera. Veti vedea ca design-ul deosebit al acestui telefon este ideal pentru voi si il veti aprecia foarte mult. Cei 6GB de RAM si slotul microSD incroporat fac ca acest telefon sa fie o alegere perfecta pentru voi, pe care o veti aprecia foarte mult. Ecranul este unul de tip Super LCD6. Pe partea din fata a telefonului vom gasi sticla de tip Gorilla Glass 5.

htc u11 display

Specificatii HTC U11

Marginea telefonului este una metalizata, telefonul fiind echipat cu stica curbata. Display-ul are o rezolutie de 1440 x 2880px. Camera frontala, pe langa faptul ca are 12 MP, mai vine echipata si cu un LED pentru flash. Camera frontala este de 8MP, iar telefonul va oferi o calitate de 2160p la 30fps, daca ne referim la filmare. Veti putea alege si calitati mai mici ale video-ului, de 1080p la 30, 60 sau 120 fps, dar si de 720 la 240 fps.

Veti putea gasi acest telefon pe piata atat in varianta de 64GB de memorie flash, cat si in varianta de 128GB de memorie. Cu toate acestea, folosind slotul microSD, veti putea mari memoria destul de mult. Conectivitatea este realizata folosind un cablu USB-C. Acest telefon are un pret accesibil, oferind in acelasi timp o calitate foarte buna. Un alt lucru pe care ar trebui sa-l sitti despre acest telefon este ca mai prezinta niste senzori de actiune incorporati in marginea metalizata.

Telefonul este disponibil pe site-ul producatorului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here