HTC One Mini va fi lansat la sfarsitul lunii iulie

1
987

Bag seama ca este o moda sa se faca varianta mini dupa telefoane celebre… Caci si Samsung, si HTC fac acest lucru… Se stie ca femeile si copii au nevoie de telefoane cat mai finute si micute, pentru ale putea manevra mai usor, asa ca si producatorii se conformeaza cererilor si astfel apar noi telefoane.

Si uite asa apar zvonurile pe Internet, iar la cateva saptamani apare si telefonul si culmea este ca zvonurile se adeveresc… Sincer stau si ma intreb daca sunt numai zvonuri sau sunt lansate anumite stiri, special, in mod expres, de catre producatori, pentru a-si face un fel de pre-publicitate…

Asadar, umbla vorba ca HTC One Mini, sau mai pe scurt spus M4, ar avea un ecran de 4,3 “ si o rezolutie de 1280×768 de pixeli, un procesor dual-core si memorie RAM de 2 GB si o memorie flash de 16 GB. Tot zvonerii si raspandacii vehiculeaza si faptul ca M4va avea o camera de 4 MP, ce utilizeaza tehnologia UltraPixel si un pret de circa 400 de euro pentru Europa.

Vom trai si vom vedea daca zvonurile sunt sau nu reale. Nu mai avem mult de asteptat, caci se pare ca la sfarsitul lunii Iulie va fi lansata, oficial, varianta mini a lui HTC One.

1 COMENTARIU

  1. Abia astept lansarea lui One Mini si sper ca pretul sa nu fie cel vehiculat (adica unul prea mare) altfel nu stiu daca o sa-l mai iau in considerare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here