HTC DESIRE T528W Dual Sim – un super smartphone

0
783

HTC este un brand care nu mai are nevoie de prezentare, caci a dat dovada, de-a lungul timpului, de seriozitate, dedicare fata de utilizatori, dar si de performanta si standarde de calitate ridicate. Chiar daca la un moment dat a cunoscut o perioada de declin, in ultimul an a demonstrat ca poate sa renasca din propria cenusa, ca pasarea Phoenix, si a reusit sa revina in topul celor mai dorite marci de telefoane.

HTC Desire T528W Dual Sim este unul dintre telefoanele pe care personal le recomand, caci are un pret atractiv, si ofera performante pe masura. Pe site-ul ipadgsm.ro telefonul este accesibil la pretul de 1199 lei (la promotie! Caci altfel pretul este mult mai mare! ) Este un pret foarte bun pentru un telefon pe masura!

Dar pentru a va convinge de performantele acestui telefon, trebuie sa va trec in revista cateva dintre caracteristicile sale: in primul rand, faptul ca este un dual-SIM va salveaza de corvoada de a cara cu voi doua telefoane, in conditiile in care aveti cartele SIM sau abonamente in retele diferite (mai ales in cazul unui telefon de serviciu!).

In al doilea rand, are o caracteristica ce il detaseaza de celelalte telefoane dual-SIM, caci daca pana acum acest tip de telefoane oferea posibilitatea de a avea apel in asteptare doar pe un singur SIM, in timp ce al doilea era inactivat, iar apelantul primea raspunsul ca abonatul nu poate fi contactat, acest aparat va ofera apel in asteptare si instiintare sonora in timp ce sunteti intr-o convorbire pe un SIM/operator si de la cel de-al doilea SIM/operator, deoarece este dotat cu un dual-procesor pentru apelul in asteptare.

Pe de alta parte, telefonul HTC Desire T328W Dual SIM  are ecran Super LCD2 cu diagonala de 4,3”, rezolutie de 480 x800 pixeli si HTC Sense UI, procesor Qualcomm Snapdragon MSM8225 de 1Ghz Dual-Core, memorie RAM de 1 GB, memorie interna de 4 GB, extensibila pana la 32 GB gratie slot-ului pentru carduri de memorie MicroSD, camera foto/ video cu senzor de 5 MP, cu rezolutie de  2592х1944 pixeli, si autofocus, dar si cu blitz LED,  GPRS, EDGE, Bluetooth, USB, GPS si sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Pentru mai multe detalii si informatii despre achizitionare, puteti accesa ipadgsm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here