HPDI sau cum sa invatam prin joc

0
274

Una din activitatile esentiale prin care oamenii se dezvolta si invata, inca de la varste mici,  este jocul. Jocul este una dintre cele mai placute metode de a ne insusi cunostinte noi si de a ne dezvolta abilitatile intelectuale, dar si de relationare si sociale. Marile companii sunt constiente de faptul ca activitatea de team building este extraordinar de eficienta atunci cand se urmareste marirea coeziunii de grup, apropierea membrilor unei echipe, etc.

Exista foarte multe firme care organizeaza team building-uri companii, fiecare avand un anumit profil sau axandu-se cu precadere pe anumite domenii de activitate. De aceea, inainte de a apela la o companie pentru a organiza team building trebuie sa va documentati destul de temeinic. Una dintre cele mai prolifice echipe de team building este HPDI, care isi ghideaza intreaga activitate dupa sloganul “Noi crestem oameni!”.

Echipa tanara si dinamica stie sa organizeze team buiding-ul perfect pentru dumneavoastra in functie de cerintele si necesitatile companiei. Fie ca este vorba de un team-building pentru o companie mai mica sau pentru o corporatie multinationala, rezultatele vor fi, de fiecare data, perfecte. Jocul este mereu laitmotivul, iar distractia este garantata!

Membrii colectivului care participa la team building-urile organizate de HPDI vor invata si se vor distra in egala masura, se vor descoperi mai bine unii pe altii, vor invata sa interactioneze intre ei la un alt nivel, si, in acelasi timp sa creeze legaturi mai puternice intre ei.

Doritorii au la dispozitie peste 30 de teme din care pot alege pentru team building si peste 60 de concepte de training si teambuilding. Echipa HPDI este mereu la dispozitia dumneavoastra pentru servicii de consultanta in domeniul resurselor umane, servicii de training, team building si pune in serviciul dumneavoastra experienta acumulata in cei peste 17 ani de activitate in acest domeniu. In plus aveti posibilitatea de a transforma in continut digital experienta de team building la care ati participat, putand folosi materialul si ulterior pentru consolidarea anumitor cunostinte.

Printre beneficiile unui team building se numara: imbunatatirea comunicarii intre membrii echipei, consolidarea relatiilor dintre membrii colectivului, dezvoltarea creativitatii si a abilitatilor de strategie, consolidarea abilitatilor de negociere, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here