Hoverboard-ul sau magia deplasarii

0
247

Hoverboard-ul a castigat rapid popularitate in randul tinerilor, inca de la lansarea sa oficiala din anul 2014. “Placa electronica cu roti” a “prins” foarte rapid la tinerii pasionati de gadget-uri, care astfel au o ocazie suplimentara sa petreaca mai mult timp in aer liber. Placa poate fi usor manevrata prin inclinatrea sau aplecarea corpului si reprezinta un mijloc de transport ecologic si foarte bun pentru orasele mari si mijlocii.

Cu toate ca au trecut ceva ani de cand primul hoveboard a fost scos pe piata, preturile pentru aceste gadget-uri raman destul de ridicate. Cumva, pe buna dreptate, deoarece hoverboard-ul nu este numai un mijloc de deplasare, ci ofera utilizatorilor mult mai mult. Daca sunteti interesati sa achizitionati hoverboard-uri ieftine va dau un pont: monkeyboard.ro!

Pe site-ul amintit veti gasi cele mai bune si mai recente modele de hoverboard, la preturi fara concurenta. De exemplu, chiar si cel mai ieftin dispozitiv de acest gen pe care il gasiti pe site vine insotit de o geanta speciala care va ajuta sa il carati usor, are baterie regenerabila, ofera conectivitate prin bluetooth, are iluminare LED (arata suuuuper coool noaptea!), poate fi controlat prin telecomanda wireless si va permite sa ascultati chiar si muzica!

Nu-i asa ca suna bestial oferta? Insa trebuie sa va mai spun ceva: echipa de la MonkeyBoard va ofera servicii de consultanta, asistenta tehnica, service si reparatii, astfel incat dumneavoastra sa puteti “naviga” fara griji in jungla de astfalt a oraselor. Toti membrii echipei sunt tineri si s-au reunit in cea mai nonconformista echipa tocmai datorita pasiunii lor comune pentru tehnologie si gadget-uri. Sunt tipi seriosi si vizionari si vor sa le ofere tinerilor cele mai bune produse si servicii, dar la preturi accesibile.

Pe site veti gasi si alte gadgeturi interesante pe langa clasicele  hoverboard-uri: trotinete electrice sau hoverkarturi, penny board, dar si accesorii si piese de schimb. Cele mai recente gadget-uri si tehnologii sunt doar la un click distanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here