Halate medicale ieftine

0
1232

Toti cei care lucreaza in sistemul sanitar din Romania, stiu cat de important este sa beneficieze de echipamente de protectie si halate medicale potrivite. Nu intotdeauna institutia sanitara pune la dispozitia angajatilor sai aceste articole, asa ca asistentii si medicii se afla uneori in situatia in care trebuie sa isi procure singuri aceste produse. Halate medicale ieftine de calitate puteti gasi foarte usor pe site-ul dispotrading.ro, care va pune la dispozitie o gama foarte variata de halate medicale si echipamente de protectie la preturi fara concurenta.

Daca doriti sa cumparati un halat medical simplu sau unul cu nasturi sau alte tipuri de halate medicale ieftine nu trebuie sa va deplasati si sa cautati in magazine! De acasa, din fata calculatorului puteti vizualiza toate produsele pe care vi le pune la dispozitie Dispotrading si va puteti alege acel halat medical ce vi se potriveste cel mai bine. Preturile sunt foarte accesibile, astfel incat puteti gasi multe modele de halate medicale ieftine. Aveti posibilitatea de a va alege materialul din care va fi confectionat halatul dorit, precum si culorile care va intereseaza.

Este foarte usor sa plasati o comanda pe site si trebuie sa specificati corect marimea dorita. Daca nu sunteti siguri asupra marimii care va este potrivita, puteti sa consultati tabelul de masuratori pus la dispozitie, astfel incat, in functie de dimensiunile umerilor, bustului, taliei, a manecilor si a halatului efectiv sa va regasiti marimea cea mai potrivita. Trebuie sa tineti cont ca uniformele de lucru trebuie sa fie confortabile, iar dumneavoastra sa aveti deplina libertate de miscare atunci cand le purtati. Daca doriti sa aflati, pentru un halat medical pret, puteti sa solicitati informatii suplimentare prin intermediul unui email, la adresa precizata pe site. In general, pentru a plasa o comanda, trebuie sa tineti cont de numarul de bucati precizate in cazul fiecarui produs. Pentru ca pretul sa fie cat mai accesibil, iar uniforma sa va vina “ca turnata”, comanda minima este de circa 3 bucati (pentru un halat medical pret de la circa 40 lei, fara TVA).

De asemenea, pe site, puteti gasi si echipamente de protectie a muncii oferite de Dispotrading, cum ar fi: manusi, sorturi, bonete, lavete, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here