Google Pixel 2 XL – Review – Cel mai bun smartphone de la Google

0
452

De la telefoanele Nexus, Google a crescut destul de mult. In ziua de azi compania produce niste telefoane de o calitate excelenta si cu siguranta acest Google Pixel 2 XL  ( il puteti comanda AICI la pretul de aproximativ 4000 RON) va fi o alegere perfecta pentru voi. Acest telefon va arata cum partile de software si de hardware au evoluat foarte mult.

Pixel 2XL va va pune la dispozitie un display de 6 inch, cu un aspect de 18:9. Sper deosebire de Pixel 2, acest telefon are o baterie mai mare cu 21%. Google ofera utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de acelasi procesor de tip Qualcomm pe ambele telefoane Pixel. Experienta Android este regasita pe ambele telefoane, iar functia unica de stocare fara limita a tuturor fotografiilor realizate pe acest telefon, il fac sa fie o alegere foarte buna pentru orice iubitor de fotografie.

Corpul acestui telefon este unul metalizat. El are in componenta si Gorilla Glass 5 pe partea sa din fata. Trebuie sa mai stiti ca acest telefon are un display de 6 inch, iar rezolutia sa este de 1440 x 2880px. Camera din spate are 12.2MP cu un LED dual. Pe partea din fata a acestui telefon veti gasi o camera de 8MP. Google Pixel 2 XL va realiza niste videouri in 2160p la 30 fps. De asemenea, va veti mai putea bucura de niste clipuri realizate la 1080p la 30, 60,120 fps.

Sistemul de operare pe care il veti intalni pe acest telefon este Android 8.0 Oreo. Cipul sau este un Qualcomm Snapdragon 835 CPU. Memoria acestui telefon este de 4GB RAM. Capacitatea sa de stocare este de 64 si 128GB. Un astfel de telefon are si o baterie de 3520 mAh. Din punctul de vedere al conexiunii, telefonul se bucura de o conexiune de tip USB-C. El mai are in componenta sa si un scanner pentru amprenta, dar si niste speakere de tip stereo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here