Google Pixel 2 – Review

0
404

Google Pixel 2 este deja un telefon foarte apreciat ce vine echipat cu o multime de functii extrem de utile. Acest telefon ofera o experienta unica utilizatorilor si spre deosebire de prima versiune a telefonului, aceasta ofera utilizatorului posibilitatea de a se bucura de un telefon mai mare. Cel mai nou cip Qualcomm, precum si o camera excelenta, fac din acest telefon alegerea optima pentru oricine.

Pixel 2 vine echipat si cu speakere stereo, iar display-ul sau mai mare, alaturi de bateria cu o putere sporita fac ca acest telefon sa fie o alegere foarte buna. Corpul smartphone-ului are un design metalic. Display-ul sau este unul de 5 inch de tip AMOLED. Rezolutia sa fiind de 1080 x 1920px, 441ppi.

Un alt aspect al acestui telefon este camera sa principala. Aceasta camera are 12.2MP, precum si niste LED-uri de o calitate foarte buna. Camera din fata este de 8MP. Telefonul va filma in 2160p la 30 fps, dar va oferi si posibilitatea filmarii in 1080p la 20, 60 si 120 fps. Daca nu va veti dori sa consumati atat de mult spatiu, atunci puteti apela la o filmare de 720 la 240 fps. Camera din fata este de 8MP. Camera din fata a acestui telefon ofera posibilitatea de a filma la 1080p la 30 fps.

Sistemul de operare pe care il veti vedea pe acest Google Pixel 2 este Andorid 8.0 Oreo. Cipul este si el unul destul de bun, care se regaseste si pe alte telefoane de calitate disponibile acum pe piata. Este vorba despre un cip de 10nm Qualcomm Snapdragon 835. Memoria acestui telefon este de 4GB RAM, iar capacitatea de stocare este de 64GB si 128GB. Bateria lui este de 2700 mAh. Telefonul mai pune la dispozitie si un scanner pentru amprenta, dar si niste speakere dual stereo.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here