Galaxy S4 Mini va fi lansat in curand

0
713

Imediat dupa grandioasa lansare a lui Galaxy S4, cotat la ora actuala ca fiind cel mai bun smartphone de pe piata, au inceput sa apara zvonuri despre lansarea unei variante Mini a acestui model de telefon.  Samsung nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat aceste zvonuri, facandu-ne sa ne gandim ca pe undeva trebuie sa existe un sambure de adevar. Se pare ca lansarea noului smartphone va avea loc in ultima saptamana a lunii Mai sau la inceputul lunii Iunie.

Noul telefon v-a avea dimensiuni mai reduse (asa cum spune si numele), insa va pastra multe dintre specificatiile si aplicatiile fratelui sau mai mare. Va avea design-ul foarte asemanator cu S4, un ecran de 4,3 inch Super AMOLED, procesor  dual-core de 1,6 GHz, cel putin 1GB memorie RAM si memorie intrena de minim 8 GB, ce poate fi extinsa pana la 32 GB, cu ajutorul slotului pentru cardurile de memorie. Se spune ca principala camera video, situata pe partea din spate va avea 8 MP, iar sistemul de operare folosit va fi ca si la S4, Android 4.2.2 Jelly Bean.

Momentan acestea sunt numai zvonuri, insa par a fi foarte plauzibile, asa ca nu sunt sigura daca nu cumva chiar cei de la Samsung le-au lasat sa apara pe Internet, tocmai pentru a atrage atentia asupra noului telefon si pentru a incita curiozitatea utilizatorilor.

Din fericire mai avem de asteptat foarte putin timp pana vom afla adevarul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here