Freze pentru zapada online – Zapada nu mai e o problema

0
479

Este deja o certitudine pentru toti ca va sosit iarna. Ceea ce inseamna ca incepem sa avem problem cu facutul partiei! (Mai ales cei ce stam la casa si trebuie sa facem partie atat in curte, cat si pe trotuarul din fata casei, caci asa cere primaria localitatii, dar si simtul civic!) (freza pentru zapada)

Bun si facut! Cum iarna si gerul merg foarte bine cu o tuica fiarta si o intalnire cu vecinii, am decis sa ne adunam impreuna si sa discutam despre strategia de deszapezire si despre ce putem face ca sa ne mearga cat mai bine in aceasta iarna si sa reusim sa ne achitam de sarcina indepartarii zapezii cat mai usor. Am stat de vorba, am analizat, am ras si am glumit si am decis ca este cazul sa renuntam la modul classic de indepartare al zapezii cu ajutorul lopetii si ca trebuie sa facem ceva pentru a scapa mai rapid de corvoada, dar si sa ii ajutam pe vecinii mai varstnici care sunt singuri si nu mai reusesc sa se descurce de unii singuri. Asa ca unanim s-a decis ca trebuie sa ne achizitionam o freza pentru zapada!freza pentru zapada

Evident ca urmatorul pas firesc (mai ales in era Internetului!!!!) a fost sa intram si sa cautam solutii pentru problema cu care ne confruntam! Zis si facut! Am stabilit ca fiecare dintre noi sa intre pe motoarele de cautare si sa gaseasca cate o oferta, pentru ca mai apoi sa ne intalnim si sa facem un brain- storming (mai ales ca e la moda!) pentru a decide care oferta este cea mai avantajoasa pentru noi.

Toate bune si frumoase! Fiecare a avut la dispozitie cate 3 zile pentru a cauta si a gasi cele mai bune si accesibile oferte. Apoi ne-am reunit pentru a discuta si lua o decizie, fiecare cu ce rezultate a gasit! Din pacate nu eu am castigat intrecerea initiata intre noi, ci un vecin care a gasit un site foarte interesant si cu oferte imbatabile! Pe eMag.ro am gasit oferte foarte bune, mai ales ca exista si posibilitatea de achizitionare in rate, cu credit. Astfel ca noi, cei trei vecini mai tineri, am decis sa achizitionam o freza de zapada de la eMag pentru a face partie atat la noi, dar si la cei care nu mai pot sa se descurce singuri! Unde-s mai multi, puterea creste! Asa ca poate sa ninga cat o vrea, ca noi avem o freza noua si abia asteptam sa o exploatam la maxim!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here