Fotoliu masaj la tine acasa – Relaxare maxima in propria locuinta!

0
470

Ce poate fi mai relaxant, la sfarsitul unei zile solicitante, decat un masaj de relaxare? Cred ca nimic altceva nu poate contribui la obtinerea unei stari de bine decat un masaj binemeritat. De aceea, cea mai buna investitie o reprezinta un fotoliu de masaj Inada. In ciuda aparentei elegante a fotoliilor de masaj, care v-ar putea duce mai degraba cu gandul la un simplu obiect de mobilier, un fotoliu masaj ofera posesorilor mult mai mult.

Un fotoliu masaj de la Inada reuseste sa imbine, in cel mai armonios mod posibil, atat aspectul estetic (fotoliile sunt capitonate cu piele ecologica anti-bacteriana si sunt disponibile in diferite culori), cat si tehnologia japoneza si arta masajului oriental. Exista foarte multe tipuri de fotolii pentru masaj, insa un fotoliu Inada este cu adevarat un produs special. Conceput dupa ani de cercetari si perfectionari de catre inginerii japonezi, un fotoliu cu masaj de la Inada reuseste sa ofere posesorului sau un masaj complex, imbinand mai multe functii: cea de masare tragere-strangere, functia de extensie completa a corpului, functia de masare a bratelor, picioarelor sau a gatului, functia de balansare, stimularea celor 55 de puncte Shiatsu, functie de reflexoterapie, masaj cu presiune de aer, vibratii si mult mai multe altele. Un fotoliu Inada poate fi atat programat si personalizat in functie de preferintele persoanei care il foloseste, cat si utilizat conform diferitelor programe pre- existente. Astfel un singur fotoliu cu masaj poate oferi satisfactie maxima tuturor membrilor unei familii, adaptandu-se la preferintele acestora.

Daca doresti un fotoliu masaj pret excelent nu trebuie decat sa vizitezi site-ul inadafamily.ro si faci cea mai buna investitie pentru tine si cei dragi. Ai de ales dintre diferitele categorii de produse ce sunt incluse in gamele Inada: Flex, Dreamwave, Yume, Duet, etc. Fiecare dintre aceste modele este disponibil la preturi fara concurenta si aduce beneficii diferite.

Si daca inca te mai intrebi de ce sa alegi un fotoliu de masaj, iata cateva argumente: preturi excelente, livrare foarte rapida, garantie de 36 de luni, calitate la superlativ, satisfactie maxima! Cel mai bun raport fotoliu masaj pret numai la Inada il gasesti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here