Fotolii cu masaj

0
1343

Masajul este una dintre cele mai placute modalitati de relaxare, insa pentru a beneficia de el trebuie sa apelati la serviciile unui salon cu acest specific, sa va faceti programare, sa va deplasati, etc. Dar ce ati spune daca v-as spune ca exista o modalitate foarte confortabila de a beneficia de masaj in fiecare zi, fara sa mai trebuiasca sa va deplasati? Suna bine? Va puteti imagina cat de placut este sa va asezati confortabil intr-un fotoliu si in acelasi timp sa beneficiati de un masaj relaxant? Ei bine, este un vis devenit realitate! Tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati unul dintre minunatele fotolii cu masaj Panasonic! Put si simplu! Si sa nu imi spuneti ca este prea scump, deoarece s-ar putea sa aveti o surpriza placuta daca veti vedea ce preturi au asemenea fotolii! Trebuie sa intrati pe site si sa cereti oferta de pret pentru oricare dintre modelele prezentate pe komoder.ro.

Daca inca iti mai pui problema de ce sa iti iei un fotoliu cu masaj, intrand pe site-ul amintit s-ar putea sa gasesti nu unul, ci zeci de motive in favoarea unui fotoliu cu masaj Panasonic. De exemplu, stiati ca aceste fotolii sunt incalzite? Adica atunci cand va scufundati in pernele moi ale unui fotoliu cu masaj Panasonic veti fi intampinati de o caldura placuta si care indeamna la relaxare. Mai mult, aveti posibilitatea de a si programa astfel de fotolii masaj de la Panasonic, dupa bunul dumneavoastra plac, simplu si fara efort.

Toate modelele de fotolii masaj de la Panasonic au functii suplimentare fata de cele de baza, respectiv de mobilier si masaj, cum ar fi functii de incalzire, functie de acupunctura, program de memorare a presetarilor dumneavoastra (practic va creati un program complet de masaj si alternare al functiilor, iar fotoliul il va memora, astfel incat data urmatoare cand il veti folosi puteti selecta direct programul dorit, fara a mai face niciun alt efort), etc.

Si daca tot vorbeam despre minunatele fotolii masaj de la Panasonic (care sa stiti ca chiar au preturi acceptabile!!!) trebuie sa va mai spun ca masajul oferit de acestea este de mai multe tipuri, respectiv masaj revigorant sau intens, masaj Shiatsu sau masaj doar pentru umeri si gat, masaj pentru partea inferioara a spatelui sau pentru solduri, masaj si stretching pentru picioare si gambe, precum si reflexoterapie pentru talpi.

Nu-i asa ca v-am convins? 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here