Folia de mulcire – aliatul numarul 1 al agricultorilor

0
586

Cei care se ocupa cu agricultura, indiferent daca o fac la scara industriala sau doar la nivel de hobby, stiu ca cea mai mare problema o reprezinta buruienile. Acestea au tendinta de a creste mai repede si mai mult decat plantele cultivate, ajungand chiar sa le sufoce si sa le distruga. Din fericire, atat micii, cat si marii agricultori au acum la dispozitie un aliat de nadejde in lupta contra plantelor daunatoare: este vorba despre un anumit tip de folie, numita folie de mulcire perforata.

Concret, o folie mulcire este o plasa speciala, confectionata din polipropilena, care se aplica pe sol primavara sau toamna, in functie de cultura facuta. De exemplu, o folie de mulcire pentru rosii asigura umiditatea si caldura optima pentru o astfel de cultura, iar dumneavoastra va veti bucura de o productie mai mare. Daca folositi o folie de mulcire pentru capsuni nu va mai trebui sa va chinuiti sa le prasiti si sa le sapati pe fiecare in parte pentru a indeparta plantele daunatoare sau buruienile, deoarece o folie de mulcire perforata permite doar plantelor cultivate sa se dezvolte, iar flora spontana va fi distrusa in lipsa luminii solare si a oxigenului atmosferic. Un alt avantaj al folosirii acestui tip de folie de mucire este ca plantele si culturile dumneavoastra se vor pastra curate, deoarece partile aeriene ale acestora nu intra in contact direct cu solul.

Puteti alege sa va informati chiar si de pe un forum despre aceasta folie mulcire si puteti afla informatii utile de la cei care au apelat la acest gen de erbicidare. Indiferent ca optati pentru folie de mulcire pentru rosii sau la folie de mulcire pentru capsuni, avantajul major este ca veti plati un pret mai mic decat daca ar trebui sa prasiti si sa indepartati buruienile manual sau daca angajati zilieri in acest sens. emenatwork.ro va pune la dispozitie mai multe tipuri de folie de mulcire perforata, la pret fara concurenta. Folia este disponibile in mai multe dimensiuni si marimi, astfel incat puteti sa achizitionati cel mai potrivit produs pentru culturile dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here