Flyere publicitare pentru afacerea ta

0
409

Toata lumea este familiarizata cu imaginea tinerilor care impart trecatorilor diversi fluturasi sau flyere prin care se face reclama unui centru comercial, unei companii sau se promoveaza un eveniment, etc. Cele mai multe companii apeleaza la aceasta tehnica de a face reclama, respectiv impartirea de fluturasi publicitari, deoarece este una dintre cele mai eficiente, dar si ieftine metode de promovare. Exista foarte multe tipuri si modele de flyere, pornind de la cele simple, tiparite doar cu o culoare si pe o singura parte si terminand cu modelele mai sofisticate de fluturasi, ce folosesc un numar mai mare de culori, dar si imagini sau modelele de flyere pliante, ce sunt mai elegante.

Costul acestor fluturasi publicitari este unul foarte accesibil oricui, iar pretul tinde sa scada odata cu cresterea numarului de bucati comandate. Indiferent ca se opteaza pentru impartirea pe strada de flyere sau distributia acestora in cutiile postale, nimeni nu poate nega eficienta si randamentul sporit al acestei tehnici de marketing. Este insa important ca atunci cand optati pentru distribuirea de flyere publicitare sa nu faceti rabat la calitate! Costul este si asa foarte redus si ar fi pacat sa optati pentru hartie ieftina sau un model neatragator! De aceea, este recomandat sa nu ii tipariti dumneavoastra cu imprimanta, ci sa optati pentru serviciile unei companii specializate, care va poate oferi servicii de cea mai buna calitate, la preturi foarte rezonabile. In acest mod veti beneficia si de consultanta profesionista din partea expertilor si veti putea crea impreuna un model de flyere care sa atraga si mai mult atentia populatiei target.

Pe site-ul headprint.ro puteti gasi o gama foarte diversificata de flyere publicitare, la preturi fara concurenta. Pe pagina oficiala a companiei aveti la dispozitie chiar si o aplicatie ce va permite sa va calculati singuri costurile unei comenzi de fluturasi simpli sau flyere pliante in functie de cantitate, culoarea literelor din text, dimensiune, grosimea hartiei folosite pentru tiparire, daca sunt printati pe o singura fata sau fata verso, etc. Trebuie insa sa tineti cont ca numarul minim de bucati comandate este de 200 de bucati. Avantajele oferite de Headprint sunt multiple: lucrari de cea mai buna calitate, preturi fara concurenta si o gama completa de produse, pornind de la carti de vizita si flyere si terminand cu autocolante personalizate, brosuri, pliante, afise publitare, foi cu antet, cataloage, litere volumetrice sau bannere publicitare poliplan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here