Flipchart sau whiteboard?

0
223

In timpul sedintelor de la birou, in timpul orelor de scoala sau in orice alta forma de invatamant sau comunicare educativa avem nevoie de diverse metode de a prezenta grafic sau vizual, celor din jur, continutul ideilor noastre. Firmele de birotica pun la dispozitia clientilor o gama variata de flipchart-uri, panouri, table magnetice sau scolare, whiteboard-uri etc. Acest tip de suporturi pentru prezentari se dovedesc a fi foarte utile atunci cand avem de facut o prezentare.

Pe site-ul Absolut Office gasiti o gama completa de flipchart-uri, mai simple sau mai complexe, in functie de necesitatile dumneavoastra. Produsele beneficiaza de garantie timp de 7 ani, ceea ce prezinta pentru dumneavoastra o confirmare a calitatii acestora. Puteti opta intre modelele de flipchart-uri magnetice, care va permit atat sa scrieti pe hartie, cat si sa fixati diverse planse cu magnet, cat si pentru modelele mai complicate, gen 3 in 1, care nu sunt statice si se pot roti sau muta in functie de dorintele dumneavoastra si indeplinesc atat functie de flipchart, cat si de tabla magnetica sau whiteboard.

Ca tot veni vorba de whiteboard… Acest tip de instrument birotic reprezinta avantajul ca se poate folosi atat ca tabla pe care se poate scrie cu markere lavabile, cat si ca suport pe care se pot fixa, cu ajutorul magnetilor, diverse planse sau imagini. Fiecare whiteboard vine insotit de doua tipuri de sisteme de fixare, astfel incat montajul sa se faca usor si rapid, fie prin agatare, fie prin fixare la perete.

Indiferent ca optati pentru un flipchart sau pentru un whiteboard aceste instrumente se vor dovedi a fi de real ajutor atunci cand doriti sa va expuneti ideile sau proiectele. Fiind usor de instalat si utilizat, dar si la un pret accesibil, aceste doua tipuri de sisteme vizuale vor reprezenta o modalitate foarte practica pentru exprimarea ideilor, mai ales ca puteti foarte usor sa aduceti modificari, sa adaugati sau sa stergeti informatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here