Fatete dentare

0
479

Din ce in ce mai multe vedete sau persoane publice aleg sa iti puna fatete dentare, pentru a-si asigura astfel un zambet perfect. Procedeul in sine nu este deloc dureros si nici nu trebuie sa va faceti griji prea mari legate de pret, deoarece acesta este unul accesibil. Daca doriti ca dantura dumneavoastra sa arate impecabil, puteti opta pentru fatete ceramice, care sunt foarte rezistente si dau senzatia ca dintele este de fapt natural.

Daca doriti un procedeu de fatetare dinti este necesar sa consultati un medic specialist, care va decide daca aceasta procedura este potrivita sau nu pentru dumneavoastra. Pacientii recurg la acest tip de servicii de protetica dentara cu fatete ceramice nu numai din considerente estetice, ci si pentru corectarea unor defecte. Exista anumite probleme ale dintilor care necesita aplicarea de fatete dentare cum ar fi  spatieri inestetice ale dintilor, dinti uzati sau tociti, abraziunea suprafetei dentare, fracturi ale marginilor dentare, discromii ale dintilor (inchiderea la culoare a smaltului dentar), corectarea unei strungarete inestetice etc.

Aplicarea fatetelor dentare este totusi un procedeu care necesita timp (circa 10 zile), deoarece este necesara o pregatire prealabila a acestora, cat si o amprentare corecta, astfel incat fatetele aplicate sa se potriveasca perfect pe dantura dumneavoastra.

Trebuie sa stiti ca nu orice cabinet medical stomatologic poate realiza procedeul de aplicare de fatete dentare. De obicei, doar clinicile mari de stomatologie ofera astfel de servicii de fatetare a dintilor, deoarece exista anumite procedee specifice si este necesara aparatura speciala. Daca optati pentru fatete ceramice, veti vedea ca rezultatul final va fi unul deosebit, deoarece aspectul dintilor va fi unul cat se poate de natural.

Aplicarea de fatete dentare la clinica CityDent are atat efecte estetice, infrumusetand aspectul zambetului si dand un aspect mai tanar fizionomiei, cat si psihologice, deoarece persoana in cauza capata mai multa incredere in sine si se simte mai bine. Clinica CityDent ofera servicii complete si profesioniste, prestate de medici specialisti, care va stau in permanenta la dispozitie si care va vor raspunde la orice intrebare. Impreuna cu medicul stomatolog veti putea discuta pas cu pas toate procedurile pe care urmeaza sa vi se efectueze si veti primi informatii complete legate de pret, durata, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here