Fatetare dinti pret fara concurenta

0
412

Zambetul dumneavoastra si-a pierdut din farmec? Aspectul dintilor dumneavoastra s-a schimbat odata cu trecerea timpului? Dintii dumneavoastra si-au pierdut stralucirea si aspectul sanatos? Aveti acum la indemana o noua tehnologie prin intermediul careia puteti sa va bucurati de cel mai frumos, sanatos si stralucitor zambet: fatetare dinti. Apeland la serviciile de fatetare dinti veti beneficia de multiple avantaje, costurile sunt net inferioare fata de alte procedee de infrumusetare a aspectului estetic al dintilor (cum ar fi implanturile), iar efectele sunt de mult mai lunga durata fata de cazul in care optati doar pentru albirea dintilor. Alegeti sa va puneti fatete dentare la pret avantajos la cea mai buna si celebra clinica stomatologica in Bucuresti: City Dent!

Operatia de fatetare dinti este practic o lucrare de protetica dentara, prin intermediul careia se realizeaza acoperirea partiala a dintelui, respectiv a fetei vizibile a dintelui, astfel incat acesta sa capete un aspect impecabil! O fateta dentara acopera in mod eficient si minim invaziv un dinte care si-a pierdut aspectul estetic sau chiar integritatea. Procedura nu este dureroasa si se realizeaza in timp relativ scurt. Beneficiati de fatetare dinti pret fara concurenta la o extraordinara clinica stomatologica in Bucuresti: City Dent, care va ofera servicii complete in domeniul stomatologiei si ortodentiei, la cele mai inalte standarde calitative.

Medicul stomatolog poate recomanda apelarea la fateta dentara in mai multe situatii: in cazul in care aveti dinti cu anumite anomalii de forma (cum ar fi dintii scurti sau foarte tociti) sau de pozitie (dinti crescuti in pozitii rotate), in cazul in care apar discromii (schimbarea culorii naturale a dintilor in urma unor tratamente medicamentoase, de exemplu) sau in cazul in care intre dinti aveti o strungareata de mari dimensiuni sau care este inestetica. Alegand sa va infrumusetati dintele cu fateta dentara dintele dumneavoastra nu va avea de suferit, deoarece slefuirea acestuia este minima, nu se indeparteaza nervul, dintele mentinandu-si astfel vitalitatea, nu isi va schimba aspectul sau culoarea in timp, ajuta la pastrarea unei igiene mai bune, avand in vedere ca are retentie scazuta de placa bacteriana, este perfect compatibila cu dintele natural si nu provoaca iritari ale gingiei, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here