Evolio Quattro HD – O tableta Quad-Core accesibila

2
1868

Comanda aici !!

Trebuie sa recunosc ca sunt din ce in ce mai curioasa sa vad ce specificicatii mai adauga producatorii de gadget-uri produselor noi, caci avand in vedere cat de acerba este concurenta in acest domeniu, pentru a rezista un brand pe piata trebuie sa aduca mereu ceva nou, ceva care sa le asigura cat mai multi cumparatori.

Am constatat ca pana la urma, chiar si tabletele, desi au dimensiuni relativ reduse, ajung sa fie la fel de practice si de utile ca si laptop-urile. Se gasesc acum si tastaturi ce se pot atasa, astfel incat se poate si tehnoredacta rapid si usor. Despre o tableta as vrea sa va povestesc si in continuare. A trecut ceva timp de cand nu am mai auzit informatii noi despre Evolio, iar acum au revenit cu o tableta despre care ei sustin ca este tableta quad-core cu cel mai bun raport calitate- pret. Avand in vedere ca pretul este unul promotional, de numai 299 de lei, s-ar putea sa aiba dreptate!

Quattro HD are ecranul de tip IPS HD, cu diagonala de 7 inch si ofera o rezolutie de 1024 x 600 de pixeli, insa datorita tehnologiei folosite unghiurile de vedere sunt mai largi, iar culorile redate sunt foarte luminoase.

Performantele tabletei si viteza de reactie sunt asigurate de un procesor quad- core de 1,2 GHz, iar cele video sunt sustinute de un procesor octa-core PowerVR SGX544MP2, care asigura o procesare video foarte buna si cu un consum redus de energie. Asadar tableta este foarte buna pentru pasionatii de jocuri. Memoria RAM este de 512 MB, iar memoria interna integrata este de 8 GB, insa poate fi extinsa pana la 32 GB.

La capitolul conectivitate Quattro HD ofera Wi-Fi si 3 G prin modem extern, dar si porturi de micro USD si micro HDMI. Sistemul de operare folosit de aceasta tableta este Android, versiunea 4.2.2 Jelly Bean.

Tableta este dotata cu o singura camera foto/ video, care este situata central si recunoaste peste 25 de tipuri de formate foto si video, insa este de tip VGA, adica ofera o rezolutie de 0,3 MP.

Avand in vedere pretul pe care il are, pot spune ca nu este de lepadat aceasta noua tableta Evolio!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here