Etichete si stikere

0
647

Conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, eticheta inseamna: “ETICHÉTĂ, etichete, s. f. 1. Bucată de hartie, de carton etc. care se aplica sau se leaga de pachete, sticle etc. si pe care se indică continutul, pretul, posesorul, destinatia etc. 2. Fig. Titlu, nume, calificativ sub care se prezinta sau figureaza cineva sau ceva, ascunzand natura adevarata”.

Toti lipim etichete… In fruntea oamenilor pe care ii intalnim, pe starile pe care le avem sau pe care altii ni le starnesc, pe ceea ce simtim, pe ceea ce ne place sau nu ne place, etc. Asadar tendinta tuturor este de a eticheta, de a clasifica, de a da un nume, un simbol… Cred ca din acest motiv a aparut si nevoia de a avea etichete palpabile, autocolante sau nu, personalizate sau nonconformiste… Sa le lipim pe caiete, pe carti, pe obiecte personale si asa mai departe. Cineva a avut ideea de a inventa etichetele fizice, pentru a putea sa materializeze cumva gandurile si simtirile noastre. Si uite asa au aparut etichetele in lume! J Daca ne gandim bine, chiar si pe site-urile de socializare noi ii etichetam pe ceilalti! Asadar, etichetele sunt parte integranta din noi. Nu reusim sa ne abtinem sa nu le lipim, real sau virtual… Se pare ca si preturile sau valoarea se lipesc sub forma de eticheta… si instructiunile de utilizare pentru haine, numele unei firme… Asadar totul trebuie semnat cumva… insa trebuie sa stii de unde sa iei eticheta potrivita!

Pe Labelprint gasiti eticheta sau stikerul de care aveti nevoie! Caci beneficiati de etichete_2consultanta si service, design si prepress, tipar flexografic, cat si servicii de distributie. Asadar, totul in acelasi loc! Indiferent daca sunteti persoane fizice sau detineti o firma, pe acest site veti gasi exact ceea ce va trebuie, caci puteti sa va creati propriile etichete sau stikere si aveti sansa sa lucrati cu o companie care o vechime de peste zece ani pe piata, si implicit, care are experienta necesara pentru ca voi sa beneficiati de ceea ce este cel mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here