Etichete bauturi

0
1008

Cred ca toata lumea este constienta ca un produs se vinde mai bine si devine mai atragator, in prima faza cel putin, datorita aspectului pe care il are ambalajul in care este prezentat. Degeaba poate fi un produs excelent ca gust si pret, daca nu este prezentat corespunzator. Caci pana la a ajunge sa incante papilele gustative, acesta trebuie sa incante intai ochiul, pentru a avea sansa de a fi testat sau degustat. Din acest motiv, cei care comercializeaza bauturi (fie ca vorbim de sucuri naturale, nectar, bere, vin sau alte bauturi alcoolice) trebuie sa stie sa gaseasca eticheta care sa atraga atentia, sa starneasca macar curiozitatea si in final sa determine achizitionarea acestuia.

Sincera sa fiu nu ma gandisem inca la aceste aspecte pana cand un amic de-al meu, care produce bauturi racoritoare si tonice nu mi-a cerut parerea in ceea ce priveste tipul de eticheta pe care ar trebui sa il foloseasca pentru a-si comercializa produsele (care de altfel sunt delicioase!). Ca o buna prietena ce sunt, m-am apucat, gospodareste sa ii caut omului, pe Internet, modele de etichete sau site-uri care sa comercializeze astfel de produse (habar nu aveam ca exista aceasta categorie de produse, caci eu ma gandeam ca ar trebui sa ne adresam unei tipografii locale).

etichete_bauturi_sticla

Nu mica mi-a fost mirarea sa gasesc site-ul Etichete Bauturi, care comercializeaza acest tip de produse. Numai ca dilema cea mai mare abia acum venea! Caci gama de produse este atat de variata si de tentanta ca nu mai stiam ce sa alegem, ce sa fie oare? etichete autoadezive imprimate flexografic in rola, etichete autoadezive clare si ultraclare pentru efectul “no label look”, etichete autoadezive cu efect holografic? Ce sa alegem din aceasta varietate de produse? Dupa o dezbatere aprinsa si de durata am decis sa alegem etichete autoadezive , deoarece au un efect vizual special si pretul acestora este mai redus in comparatie cu alte tipuri de etichete. Si in plus, datorita coloritului natural al bauturilor comercializate, aspectul final, comercial, este cu adevarat special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here