Electroneum – Moneda virtuala cu tranzactii instant

0
428

Bitcoin este inca cea mai importanta moneda digitala, dar bineinteles nu este singura in care se poate investi. Dupa succesul initial pe care l-a avut bitcoin, in piata au aparut peste 1500 de monede virtuale.

Electroneum caci despre el o sa vorbim astazi este o moneda virtuala care a captat atentia inca de la inceput, deoarece ea s-a “nascut” din Monero in septembrie 2017 ( acum un an) si momentan este in top 100 monede virtuale.

Ce este defapt Electroneum (ETN)

Electroneum, ca si alte monede virtuale foloseste tehnologia blockchain. Ce este atat de special cu aceasta moneda? Ce o face sa fie diferita fata de celelalte?

Daca urmarim site-ul celor de la Electroneum observam ca ei o numesc ” The Mobile Cryptocurrency” si este destinata pentru o folosire in masa. Practic orice utilizator de smartphone o poate avea foarte usor.

Tranzactiile cu criptomonede din ziua de azi pot fi dificile pentru utilizatorii fara experianta, de aceea Electroneum a lansat propria aplicatie pentru telefonul mobil, prin care iti poti produce singur monedele, minand cu telefonul. (defapt nu este un minat real, nu consuma resurse). Aplicatia mea mineaza 5-6 ETN/zi, la pretul actual nu inseamna mare lucru, dar viitorul pare interesant….

Aplicatia Electroneum are incorporat si un portofel unde iti poti pastra monedele minate cu telefonul, poti primi monede de la alti utilizatori sau de pe exchange.

Toate tranzactiile cu Electroneum sunt instante, iar dezvoltatorii deja testeaza un sistem prin care poti plati cu Electroneum.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here