Electricieni profesionisti

0
347

Vorba romanului ca “Lenesul mai mult alearga si scumpul mai mult pagubeste” este foarte adevarata! Deoarece daca va zgarciti la cativa lei si va bucurati ca faceti economie alegand pe X sau Y sa va execute lucrari de amenajare, intretinere sau instalatii, fara ca acele persoane sa fie autorizate si sa aiba atestat veti sfarsi prin a plati si mai multi bani in final. Deoarece lipsa de profesionalism a acestui fel de persoane va va costa in final si mai mult. Este mai greu sa repari ceva dupa un neispravit decat sa angajezi din start un profesionist. Este drept ca un electrician autorizat Anre poate cere un pret putin mai mare, insa angajand un profesionist aveti garantie pentru lucrarile efectuate si aveti siguranta ca lucrurile sunt facute asa cum trebuie.

Multi asa zisi specialisti care se pricep la toate si de fapt la nimic concret se ofera oricand sa presteze diferite tipuri de servicii de instalare sau montare ori chiar punere in functiune a echipamentelor, la un pret derizoriu. Insa trebuie sa fiti constienti ca atat cat dati, atat va si face in final acel serviciu. Exista multe situatii in care numai personalul autorizat, care a urmat cursuri de specializare sau perfectionare, cunoaste anumite “chichite” si stie cum sa presteze corect, legal si corespunzator serviciul pentru care ati platit. De aceea, este indicat ca, atunci cand aveti nevoie de anumite tipuri de servicii, cum ar fi: montaj de prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat interioare sau exterioare, lucrari la tabloul electric, reparatii electrice de diferite tipuri, etc. sa apelati la serviciile unor profesionisti! 07Handyman este cea mai buna optiune a dumneavoastra! Numai aici veti gasi servicii ireprosabile, la preturi fara concurenta!

Personalul este alcatuit numai din electricieni autorizati si certificati de catre Autoritatea Nationala de Reglementari si Domeniul Energiei (ANRE), ce au obtinut si certificarea europeana ISO 9001! Indiferent ca aveti nevoie de o echipa de profesionisti pentru verificari, instalari sau interventii in situatii de urgenta, profesionistii din echipa 07Handyman va sta oricand la dispozitie. Toate lucrarile efectuate de electricienii de la 07Handyman beneficiaza de garantie pe o perioada de 24 de luni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here