Eficienta sistemelor de alarma si avantajele oferite clientilor

0
142

Tot mai multi proprietari decid sa isi monteze un sistem alarma pentru a-si proteja locuinta impotriva hotilor. In felul acesta, membrii familiei se vor simti in siguranta si vor putea dormi linistiti in timpul nopti. Montarea unui astfel de sistem nu mai este demult privita ca un simplu moft, ce este, mai degraba, o necesitate, avand in vedere incidentele nefericite care se intampla la tot pasul.

Avantajele utilizarii sisistemelor de alarma

Avansul tehnologic a dus la aparitia unora dintre cele mai performante sisteme de alarma, cu ajutorul carora doritorii isi pot monitoriza in permanenta atat locuinta, cat si zona din exterior, in functie de preferinte si de necesitati. Sunt clienti care locuiesc la curte si care isi monteaza un sistem de alarma afara, pentru a inregistra orice miscare suspecta si pentru a alerta in timp util fortele de interventie.

Exista si varianta centralelor cablate care se instaleaza aproape de usa si care trebuie activate in mod obligatoriu atat noaptea, cat si in perioada in care locatarii nu sunt acasa. Prezenta tastaturii permite activarea si dezactivarea sistemului cu ajutorul unui cod unic. In cazul in care cineva incearca sa intre fortat in locuinta, alarma se declanseaza si fortele de paza si ordine primesc un semnal in baza caruia pornesc spre adresa indicata.

A achizitiona un sistem de alarma reprezinta o cheltuiala destul de serioasa, insa investitia se va amortiza in timp, motiv pentru care clientii nu trebuie sa aleaga modelul doar in functie de pret. Exista mult mai multe criterii de care acestia trebuie sa tina cont, astfel incat alegerea sa corespunda necesitatilor intregii familii.

De exemplu, echipamentele din care este format sistemul trebuie sa fie de calitate superioara, timpul de interventie trebuie sa fie foarte scurt, pentru a evita producerea unor adevarate tragedii, precum si posibilitatea de a actualiza aplicatia in cazul in care apar noi versiuni pe piata.

Intrarile prin efractie s-au inmultit, in special in orasele mari. Hotii ajung sa fure cele mai de pret lucruri din casa, precum bijuteriile, banii sau obiectele electrocasnice, iar pagubitul ramane sa acopere o datorie substantiala. In situatiile mai grave, proprietarii se afla chiar in locuinta si de aici si pana la o tragedie mai este doar un singur pas.

Un sistem performant este prevazut inclusiv cu un buton de panica, pe care oamenii il pot activa pentru a alerta firmele de paza. Un semnal sonor este trimis catre acestea si se solicita, in acest fel, ajutor imediat pentru prinderea si pedepsirea raufacatorilor.

Toate sistemele de alarma achizitionate direct de pe site beneficiaza de o garantie de 24 de luni, ceea ce reprezinta un punct in plus. In cazul in care apare o defectiune tehnica, costurile reparatiilor sunt suportate in intregime de catre firma producatoare.

Mai mult decat atat, termenul de livrare al unei comenzi este unul relativ scurt, de maximum 24-48 ore, ceea ce inseamna ca produsele dorite vor ajunge direct la usa simplu si rapid, fara prea mari batai de cap din partea cumparatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here