Economie la energia electrica

0
1975

Trebuie sa recunosc ca ceea ce m-a atras initial la site-ul magicled.ro a fost sloganul de pe pagina initiala: “Economie de energie mare, mare, mare, preturi mici, mici, mici”, mai ales ca dimensiunile font-ului cu care erau scrise cuvintele se modificau pentru a sublinia cat mai bine afirmatia facuta.

In principiu sustin activitatile duse de companiile si producatorii care vor sa facem economie, sa crutam, pe cat posibil, resursele planetei, care promoveaza un mod eco de viata. Insa cand vine vorba de becurile magicled mai am un motiv pentru care ii apreciez, oarecum egoist: acela ca vreau sa paltesc facturi cat mai mici pentru electricitate si vreau sa ma si bucur de lumina cat mai multa! Ador lumina! Iar cea oferita de becurile cu led de la magicled este speciala! Caci poti avea lumina identica cu cea naturala, generata (in mod ironic!) artificial, poti beneficia de lumina stralucitoare calda sau mai rece, in functie de necesitati.

In plus, aveti posibilitatea de a vizita show- room-ul firmei, astfel incat puteti sa vedetibecuri cu led cu ochii dumneavoastra calitatea produselor si le puteti testa, inainte de a le achizitiona. Show- room- ul este situat aproximativ in buricul Bucurestiului, pe Bulevardul Ion Mihalache, care reprezinta o locatie la care se poate ajunge foarte rapid si usor.

Pe langa gama foarte variata de produse oferite, am apreciat si faptul ca preturile sunt foarte accesibile, iar garantia de trei ani oferita pentru produsele achizitionate va asigura ca ati facut o investitie cu adevarat excelenta. Daca ar fi sa calculam, comparativ, pretul unui bec normal, pretul consumului sau de energie si durata de viata a acestuia, cu un bec oferit de magicled.ro (care are si garantie 3 ani!), credeti-ma ca este de 100 de ori mai avantajos sa achizitionati un bec cu led, care are o durata de viata mult mai mare, pret accesibil si consum minim. Recunosc ca eu mi-am echipat intreaga casa cu asemenea becuri, iar valoarea facturii pentru energie electrica a scazut simtitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here