E-Boda Sunny V35- un telefon pentru utilizatorii incepatori

0
902

E-Boda a lansat recent doua telefoane mobile de tip smartphone, la preturi accesibile, destinata in special utilizatorilor incepatori in ceea ce priveste acest tip de telefon cu touchscreen. Alexandru Dragoiu, CEO la E-Boda a declarat „O persoana care foloseste un smartphone pentru prima data nu are nevoie de un gadget complicat cu un pret mare, iar modelele Rainbow V40 si Sunny V35 au fost concepute pentru astfel de utilizatori, oferindu-le un raport bun performanta-pret”.

Din acest motiv, telefonul Sunny V 35 nu exceleaza prin specificatii si nici nu impresioneaza prin vreo aplicatie anume, insa el reuseste sa satisfaca toate nevoile utilizatorului, atat in ceea ce priveste comunicarea, cat si pentru petrecerea timpului liber, accesul la Internet fiind posibil si prin 2G si prin 3G.


Sunny V 35 are ecran de 3,5 inch, de tip TFT LCD touchscreen si ofera o rezolutie de doar 480 x 320 pixeli. In ceea ce priveste procesorul, telefonul are procesor Cortex A-7, dual- core de 1 GHz si GPU Mali 400. La capitolul memorie, Sunny V 35 are memorie RAM de 512 MB si memorie de stocare incorporata de 4 GB, ce poate fi extinsa cu carduri de memorie pana la 64 GB.

 

Telefonul este dotat cu 2 camere foto/ video: camera principala are senzor de 2 MP, iar cea secundara, situata frontal, are senzor de 0,3 MP. Sistemul de operare folosit este Android, versiunea 4.2 Jelly Bean.

Poti achizitiona acest smartphone online de la eMag.ro

 

eboda_sunny_v35_carcasa

In plus este un telefon dual- SIM, ceea ce este in avantajul celor care au servicii de telefonie de la doi operatori. Alte specificatii ale telefonului sunt: la conectivitate ofera USB, Bluetooth si Wi-Fi; in plus este dotat si cu radio FM, GPS cu A-GPS, si o serie de aplicatii menite sa va distreze.

 

Asa cum spuneam si la inceputul acestui review, este un telefon simplu, usor de utilizat chiar si de catre copii, iar pretul scazut il recomanda tuturor celor care nu doresc sa investeasca o suma de bani prea mare, dar vor sa beneficieze de experienta unui smartphone.

eboda_sunny_v35_carcasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here