Durerea de dinti- una dintre cele mai suparatoare dureri

0
530

Durerea de dinti este una dintre cele mai suparatoare dureri, mai ales cand apare pe timpul noptii si ne strica somnul. Cred ca nu este persoana pe lume care sa nu fi suferit, macar o data in viata de durere de dinti! Dintii ne dor si atunci cand erup cand suntem bebelusi, cand schimbam dentitia de lapte la varsta prescolara, dar si cand sunt afectati pe parcursul vietii. Din fericire exista clinici stomatologice care ne pot trata dintii si ne ajuta sa scapam de atat de sacaitoarea durere de dinti! Insa multe persoane se tem de medicul stomatolog si prefera, cel putin pentru o perioada sa amane vizita la cabinetul medical si abia cand durerea de dinti devine insuportabila isi iau “inima in dinti” si trec pragul cabinetului medicului dentist.

Cabinetul Citydent nu ofera doar tratamente de specialitate si atat, ci ofera servicii personalizate fiecarui client, chiar si celor care au o teama profunda de medicul stomatolog. Echipa de profesionisti care va asteapta la Citydent pune in slujba fiecarui client atat experienta vasta din domeniul stomatologic, cat si abilitatile umane, astfel incat experienta dumneavoastra sa fie unica, lipsita de suferinta si incununata cu o dantura sanatoasa si frumoasa. Fiecarui pacient I se explica pe intelesul sau in ce constau exact tratamentele si serviciile de care are nevoie, I se raspunde la intrebari si este consiliat, astfel incat sa poata face cele mai bune alegeri. Cabinetul este dotat cu cele mai noi si moderne tehnologii si aparatura medicala de specialitate de ultima generatie.

Cabinetul Citydent va ofera o gama foarte larga si variata de servicii, in urmatoarele domenii: ortodontie (aparate dentare pentru copii si adulti), protectie dentara (coroana de zirconiu, inlay, onlay), estetica dentara (fatete dentare), cosmetica dentara (albire profesionala a dintilor), chirurgie orala (implant oral), chirurgie endodontica, chirurgie paradontala (tratament paradontologic), endodontie (tratament endodontic), cat si tratamente dentare pentru copii, cat si servicii de radiologie dentara (radiografii simple si panoramice) si tratamente cu aparate ultrasonice, care fac ca durerea de dinti sa fie doar o simpla amintire neplacuta. Pe langa preturile accesibile, cabinetul Cabydent ofera clientilor posibilitatea de a incheia o asigurare medicala, ce le va asigura acestora servicii excelente, la cele mai bune preturi, in cel mai scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here