Dotari complete pentru saloanele de manichiura- toate produsele pe un singur site!

0
336

Unghiile unei doamne sau domnisoare, dar mai ales manichiura acestora, reprezinta o carte de vizita cu care aceasta se prezinta lumii. Este foarte inestetic pentru o femeie sa aibe unghii neingrijite, taiate urat sau chiar roase, cu cuticule crescute peste masura, etc. De aceea, este important ca toate doamnele sau domnisoarele sa acorde o atentie marita ingrijirii mainilor si unghiilor.

Manichiura se poate realiza chiar si acasa, insa rezultatele nu se vor compara niciodata cu cele obtinute la un salon de specialitate. La un asemenea salon, doamnele si domnisoarele isi vor aseza confortabil mainile pe masa de manichiura, iar personalul specializat va efectua operatiuni specifice, prin care unghiile acestora vor capata un aspect extraordinar. Este foarte la moda manichiura cu gel, insa realizarea acesteia necesita mai mult timp decat o manichiura clasica si are preturi mai ridicate.

Una dintre dotarile cele mai importante pentru un salon de manichiura cu gel o reprezinta masa manichiura cu aspirator incorporat, care usureaza remarcabil de mult munca specialistei care se ocupa de unghiile dumneavoastra. O astfel de masa manichiura cu aspirator incorporat va aspira imediat toate particulele rezultate in urma pilirii unghiilor clientelor, fiind foarte eficienta si igienica, in acelasi timp.

Daca sunteti interesate sa va deschideti un salon de manichiura sau doriti sa va imbunatatiti dotarile existente deja, veti avea parte de preturi excelente daca veti alege sa achizitionati o masa pentru manichiura de la Buymag.ro sau orice alt tip de produse pentru utilarea saloanelor de frumusete. In plus, daca alegeti sa cumparati produse sau mobilier pentru salonul de frumusete pe care il detineti sau la care lucrati, pe site-ul buymag.ro veti gasi o gama completa de articole specifice: masa manichiura cu blat de sticla, sterilizatoare, pile electrice, freze electrice, scaune speciale, lampi UV, etc., ce va vor fi livrate direct la dumneavoastra, in cel mai scurt timp, in conditii avantajoase. Comenzile a caror suma totala depaseste valoarea de 199 de lei beneficiaza de livrare gratuita, oriunde in tara.

De pe site-ul mai sus amintit puteti sa achizitionati si gama completa de consumabile specifice pentru un salon de manichiura (geluri UV, degresanti, primeri, pudre acrilice, produse pentru nail-art, etc.), la preturi execelente si accesibile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here