Dormitoare moderne la preturi deosebite

0
1235

Pe vremea bunicilor nostri  erau la moda iatacele in stil victorian, cu paturi mari cu baldachin si mobila dormitor din lemn masiv si cu multe decoratiuni sculptate. In prezent, la moda sunt un alt fel de dormitoare moderne, iar mobila dormitor a devenit acum  mai practica, inalt functionala si mult mai usoara si versatila. Cand vorbim despre dormitoare moderne de la Kalenda trebuie sa avem in vedere stilul deosebit al acestora, precum si design-ul deosebit. Cel mai in trend este acum stilul minimalist, care prin simplitatea sa este si  foarte elegant.

La noile dormitoare moderne se pune mai degraba accent pe inalta functionalitate a mobilierului: paturile sunt dotate cu lazi de depozitare pentru economie de spatiu si o mai buna organizare si pastrare a lenjeriilor, paturilor sau pilotelor, dulapurile de haine sunt foarte bine compartimentate si sunt dotate cu organizatoare ce permit aranjarea articolelor vestimentare intr-un mod mai eficient, etc.

Noul tip de mobilier dormitor ce se comercializeaza pe piata de profil nu mai este confectionat din lemn masiv, ceea ce face ca acesta sa aiba si preturi mai accesibile, sa fie mai usor de instalat si de intretinut. Materialele utilizate in prezent pentru confectionarea mobilierului, cum ar fi PAL-ul, permit realizarea unor modele deosebite si a unui design modernist, fiind mult mai usor de prelucrat si accesibil intr-o paleta coloristica foarte variata si bogata, dar si la preturi mult mai mici. In acest mod, decorarea dormitorului nu mai este limitata din punct de vedere cromatic doar la nunatele naturale ale lemnului, mobilierul de dormitor putand avea practic orice culoare doreste clientul.

Felul in care alegem sa ne amenajam dormitorul, mobilierul si elementele de décor alese ne influenteaza starea de sprit si calitatea somnului. Insa, in acelasi timp, noi alegem sa ne decoram dormitorul si in functie de trasaturile noastre de caracter, dar si de personalitate. Practic, prim felul in care ne amenajam atat dormitorul, cat si restul casei, comunica celor din jur foarte multe informatii depsre felul nostru de a fi. Din acest motiv, foarte rar veti intalni dormitoare amenajate si decorate la fel, chiar daca mobilierul de dormitor este acelasi, diferentele constau in micile tuseuri de culoare, in elementele de décor si chiar in aranjarea pieselor de mobilier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here