DJ Wanda si Wandeful

0
901

Traim intr-o lume a barbatilor si este greu ca o femeie sa reuseasca sa se impuna. Mai ales intr-o meserie ca cea de DJ. Dar DJ Wanda a reusit acest lucru! A fost prima femeie DJ din Romania si a reusit sa isi faca un nume, sa devina un adevarat simbol, si, in acelasi timp, o sursa de inspiratie pentru cei care indraznesc sa isi urmeze visele. Dar Wanda nu s-a limitat doar la a fi DJ sau a studia ingineria sunetului, de a fi producator muzical sau a canta la mai multe instrumente! Wanda a decis ca cea mai buna metoda de a-si mentine tonusul, tineretea si energia pozitiva este de a se implica in tot felul de activitati. Si asa a aparut Wanderful! (denumire rezultata dint- un minunat joc de cuvinte- combinatia intre Wanda si wonderful)

Wanderful este o platforma media on- line, care ofera o gama foarte mare de servicii si consultanta, ce are in spate un colectiv de profesionisti din diferite domenii (medici, psihologi, psiho- nutritionisti, creative director, etc). Concret, Wanderful ofera celor interesati campanii de imagine, organizare de evenimente, consultanta in brand- uire artistica, suport PR pentru evenimente indoor sau autdoor, design grafic, editare, post- procesare video, servicii de fotografiere in studio sau la evenimente, web design, consultanta de beauty si fashion si chirurgie estetica, organizeaza evenimente muzicale sau de prezentare de moda, consultanta si managemental greutatii si program personalizat de nutritie asistat de un specialist psihoterapeut, activitati sportive personalizate, cu asistenta si programe de antrenament particularizate de Wanda si de echipa Wanderful, tatuaje (Wanda are si salon propriu de tatuaje!!!).

dj_wanda_poza

Site-ul Wanderful este cu adevarat impresionant! Grafica si dinamica sa iti dau un sentiment foarte placut, ca si cand te-ai intalnit cu un prieten in compania caruia poti fi tu insuti. Gasesti foarte multe informatii in mod rapid si placut, caci navigarea prin meniuri este usoara si placuta. In plus, ai posibilitatea sa citesti articolele scrise de Wanda pe blog, poti vizualiza proiectele in care este implicata, ai o galerie foto impresionanta, in care o vei vedea pe inepuizabila Wanda in actiune si multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here