Display-uri publicitare POSM

0
672

Toata lumea stie ca publicitatea vinde. Cu cat o reclama este mai buna si mai atragatoare, cu atat cresc sansele ca oamenii sa cumpere acele produse care sunt promovate astfel. Exista foarte multe metode prin care o companie isi poate promova produsele si poate face reclama. Pornind de la fluturasi, bannere si terminand cu display-uri publicitare. Preturile pentru un display publicitar variaza in functie de materialele din care este confectionat, de locul unde va fi amplasat, etc. Gasiti cele mai bune preturi pentru  POSM pe HeadPrint.ro.

Pentru cei care nu cunosc foarte bine termenul de POSM, acesta este un display publicitar, ce poate fi confectionat din diferite materiale (PVC, aluminiu, plexiglas, tabla, inox, lemn, etc). Termenul de POSM vine din engleza, de la point-of-sail, adica punct de vanzare. Concret, acest tip de display publicitar este un fel de stand in care diferiti producatori sau comercianti isi pot etala anumite produse recente sau aflate in promotii sau pe care vor sa le promoveze efectiv. Optional, daca doriti ca un astfel de display posm sa fie si mai atractiv, puteti opta pentru iluminarea acestuia cu ajutorul tehnologiei led.

HeadPrint.ro va pune la dispozitie o gama foarte variata de servicii ce pot fi utilizate pentru realizarea de astfel de produse publicitare: proiectare POSM, decupare computerizata POSM, printare la rezolutii HD a diferitor tipuri de material, de la folii autocolante pana la materiale cu grosimi de pana la 10mm,lipire, termoformare materiale plastice, sudura normala sau mig/mag (pentru aluminiu, bronz, inox), colantare POSM si iluminare led POSM.

Daca doriti sa aflati un pret display publicitar, trebuie sa stiti ca acesta este diferit, asa ca cel mai bine este sa va adresati echipei de profesionisti de la headprint.ro pentru a primi un raspuns concret. Daca alegeti sa comandati produsele dorite on line veti beneficia de 10% reducere din pret display publicitar. In plus, daca alegeti sa faceti produsctie publicitara cu HeadPrint veti beneficia de cele mai bune produse, consiliere gratuita in ceea ce priveste alegerea celui mai potrivit produs pentru campania pe care o doriti, notificare prin sms atunci cand comanda dumneavoastra este finalizata, pe platforma Web2Print Headprint puteti sa aflati preturile calculate direct cu discount-ul acordat in functie de volum sau puteti plasa direct o comanda,  beneficiati de management al graficilor uploadate, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here