Dictionare in limba turca

0
444

In ultima perioada, din ce in ce mai multe televiziuni din Romania difuzeaza filme in limba turca. Multe dintre persoanele care vizioneaza aceste seriale au vrut sa invete corect macar cateva cuvinte in aceasta limba, astfel incat si-au cumparat un dictionar romano turc. Pentru a aprofunda insa limba turca, trebuie sa stiti ca aveti neaparat nevoie de un dictionar turc roman de expresii, deoarece multe dintre expresiile folosite nu pot fi intelese daca sunt traduse mot-a-mot. De asemenea, acesti telespectatori vor constata ca multe cuvinte din limba turca se regasesc si in vocabularul nostru, ele fiind cuvinte adoptate de-a lungul isoriei noastre comune cu turcii.

In acelasi timp, unii dintre telespectatori nu au rabdare sa fie difuzat la televizor un nou episod din serialul favorit si aleg sa il urmareasca on line, pe site-uri din Turcia. In aceste conditii, neexistand subtitrare, multi au cautat sa isi cumpere un  dictionar turc roman cu pret redus. Pe site-ul nextpublishing.ro veti gasi o colectie impresionanta de carti, dictionare si ghiduri de conversatie in limba turca. Puteti achizitiona la un pret foarte bun atat un dictionar romano turc, cat si un dictionar turc roman expresii sau un dictionar dublu, care sa le incorporeze pe ambele.

Limba turca face parte din limbile altaice si este mai dificil de invatat de catre romani decat limbile inrudite cu a noastra. Chiar si asa, in tara noastra exista peste 30000 de vorbitori de limba turca, asa ca daca aveti prieteni care vorbesc curent acesta limba va puteti achizitiona un dictionar turc roman la pret promotional, pentru a le face o surpriza. Daca alegeti sa achizitionati un dictionar romano turc de la Nextpublishing veti beneficia  de un pret foarte bun.

Next este singura editura din Romania, care se adreseaza, in principal, unui public aparte, care fie este  vorbitor de limbi cum ar fi araba, turca si chineza, fie doreste sa invete una dintre aceste limbi. In plus, Next Publishing pune la dispozitia clientilor sai si dictionare in format digital, cat si aplicatii pentru telefoanele mobile, prin intermediul carora utilizatorii pot comunica rapid in limba turca si pot invata mai usor limbajul si expresiile cele mai folosite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here