Dezvaluiri despre Samsung W2018 flip-phone – Un telefon cu 2 ecrane

0
728

Cea mai recenta dezvaluire a unui produs Samsung o reprezinta telefonul Samsung W2018 flip-phone.

Acest smartphone este destinat acelor utilizatori care asteapta de la telefonul lor inteligent sa fie mai mult decat un simplu aparat cu care pot initia si receptiona apeluri, trimite sau primi sms-uri sau a utiliza diverse aplicatii.

Samsung W2018 este cu adevarat o aparitie. Cu toate ca va avea 2 ecrane de 4,2 inch FHD AMOLED va fi foarte subtire si foarte usor de tinut si manevrat. Telefonul se poate lauda cu un chipset Snapdragon 835 SoC, ce ii confera o foarte mare rapiditate in raspunsuri, asigura o comutare rapida intre sarcini si poate suporta aplicatii si jocuri cu o grafica superioara.

Samsung W2018  va folosi cel mai probabil sistemul de operare Android 8.0 Oreo, cel mai recent sistem de operare a celor de la Google.

Camera foto principala a telefonului Samsung W2018 va fi una chiar foarte buna cu un senzor de 12 megapixeli care  teoretic va asigura o calitate superioara a pozelor, chiar daca lumina de fundal este foarte redusa. In acelasi timp va asigura filmari Full HD. Camera situata pe fata telefonului are numai 5 megapixeli, insa asigura cu succes apelurile video.

Printre dotarile cu care va veni acestui telefon se numara: acummulator de 2,300mAh, memorie RAM de 6GB si memorie interna de 64 GB,

Telefonul vor fi lansat pe 1 Decembrie in China.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here